Yerfistigininannesi Hayırlı geceler anneler kizim 13aylik son bi iko aydır sanki yastiksiz daha rahat uyuyo gibime geldi bende yastık kullanmıyorum sizce dogru mu yapıyorum yoksa yastık kullanmali mi?
Woody Yerfistigininannesi zaten yastık kullanmamak gerekiyor reflü gibii durumlar yoksa. Kullanmanız yanlış olmuş 😀
BiricikAilem Yerfistigininannesi 😆 Bebek kendi için rahat olanı bulmuş. Uzmanlar minimum 1, ama tavsiye olarak 2 yaşa kadar yastık kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar.
GramPozitifBakteri Yerfistigininannesi 19 aylık olucak reflü zamanı ince bi yastık kullanmak zorunda kaldım bidaha kullanmadım 2 yaşa kadar önermiyorlar zaten doğru yoldasın 💪🏻😊
Yerfistigininannesi Miine BiricikAilem ya cok teşekkür ederim demek ki dogru sezmisim yastiksiz uyumaya devam o zaman
Aselkooo Kizim 20 aylik olacak neredeyse yastikla hic rahat uyuyamıyor uyanip duruyor surekli. Yastiksiz da yatağı dört dönüyor ama olsun uyuyor sonuçta 😅
Yerfistigininannesi Aselkooo ay bende iki ay oldu fark ettim gerçekten milyom kere kalkiyodu en azından boyle donuyo ediyo ama o kadar fazla uyanmiyo