Ada_ Merhaba sanırım 8. Hafta atağına girmiş bulunmaktayız geceleri hiç uyumuyor sürekli huzursuz uyusa da 10 dk uyuyup uyanıyor . Çığlık atarak uyanıyor sürekli. Ne yapabilirim ? 8. Hafta atağını nasıl geçirdiniz ?
tostosumm Ada_ merhabalar benim bebiş 44 günlük dundendir 10 dakika uyuyor beşiğe koyduğum gibi uyanıyor beşikte uyuyorsada 10 dakika uyuyo geri uyaniyo ilk çocuğum birazcık tecrübesizlik var atak dönemleri mi oluyor
Ruzgarnannesi Ada_ valla ben sancısı var sandım fitil diş için top kullanıyouz onlae ve duşla atlattik
Dilaelif Bizde çok yaşadık o atakları şimdi 6 aylık olduk şükür ben sürekli ninni söyleyerek atlattık sakin tonda hoşunada gitti sizde deneyin istwrseniz
Dilaelif tostosumm ben tam iki ay yaşadım sizin yaşadığınızı tam dünyaya alışamadığı için oluyo doktorumuz söylemişti bize geçiçek hepsi inşallah
tostosumm Ada_ yaa teşekkür ederim normalde kucağıma gelip uyumaz bi memeden memeye kucağa alistirmadim hiç dün sabahtan akşama kadar kucağımda bide kucağımda uyumak istiyodu beşiğe koyduğum gibi uyanıyordu demek atak dönemleri olunca böyle oluyo
tostosumm Dilaelif yaa rabbim yardımcımız olsun inşallah benimkini kucağa alıştırmamıştım dün sabahtan akşama kucağımda durmak istiyordu kucağımda uyumak istiyodu bu gece de baya direndik bu sefer sağ mememi emmek istemedi sol memeyi istedi hep hemencecik büyüsünler ınslalah 😀