Mom88 Bunu gebelik dışı kullanan var mı? Ben hamileyken kullanmıştım çok iyi gelmişti bana bu aralar da halsizlik vitaminszlik var belli aile hekimine sordum kullan dedi burda da sormak istyorum emziryorum da
MesOz Mom88 ben doğum sonrası kullandım. Hatta eşime de kullandirttim 😁 olumlu veya olumsuz bir etki hissetmedim şahsen
SeverusSnape Mom88 benim annem kullanıyor ama doktor önerisiyle. Ona da iyi gelmişti, çok yorgun uyanıyor ve gün içinde de çok halsiz oluyordu. Decavite başladığından beri daha da düzeldi bu hali :)
Mom88 MesOz ben ayakta duramıyordum ve halsizlik falan çok vardı onlar duzeldi bende ve iştahım da yerine gelmişti onu kullanınca
Mom88 SeverusSnape aynen öyle canım bende hamileyken öyleydim şimdi de kullanmak istyorum ya bunun için doktora gitmek istemiyorum şu dönemde
SeverusSnape Mom88 sağlık ocağını arayarakta danışabilirsiniz aslında. Bana doğumdan sonra da bir süre kullan demişti doktorum ama kullanmamıştım. Tuvalete gitmeye vaktim olmuyordu, ilaç içmeye hiç olmazdı diye salmıştım 🥶
Sarikuzumalp Mom88 hemşire bana emzirirken kullan diye vermişti. İlk zamanlar emzirirken kullanıyordum ☺️