Yamanikko Allahım neymiş bu aşı sabahtan beri 1 dk bile susmadan ağlar mı bi bebek? Çok üzülüyorum bacaklarına dokundurtmuyo. Calpol verdim😔 ateşi ancak düştü. Bütün bebeklerimizin Allah yardımcısı olsun gerçekten ne zormuş karma ve verem aşısı🙄🙄🙄
hllglck Yamanikko kıyamam yaa yavrum nasıl canı yanıyodur şimdi🥲 bizimde 5 mayısta aşımız var. Kendimi hazırlayayım yani böyle bir duruma😔
Yamanikko Browni_61 ayy hemen koyayım valla sağolun hiç aklıma gelmedi alkolle ovdum ama ovdukça ağlıyor
Tkn Yamanikko buzdan irkile bilir sık emzirin ve bebe yağıyla masaj yapın iğne yerlerine ilaç dağılmadi eralde sanırım benim bebeğimde de öyle oldu beze gibi şişti 3 güne ancak gitti sertlik iğne vurulduktan sonra iğne yerini sallayın dağılsın bende pişman oldum böyle yapmadima yavrumun canı acıdı
izmir3535 Yamanikko yanliz 2.ay asisindan3 gun banyo yok.aso yerine su degmicebuzlutkan aldiginiz sey sivi olarak degms olucak
Browni_61 Yamanikko Yavà yavş degdirn bi anda irkilmesin 1dakka tut cek snra birz bekle ayni sielmi gne yap 2.3 kez bn oyle yaptm bisy olmadi.
Yamanikko hllglck yani inşallah sizinki zor geçmez ama benim bebiş prematüre olduğu için en ufak şeyden çok büyük etkileniyor😔