Meyra Gulayy saglik ocagi bizede dvit 3 verdi su anda 21 qunluguz ama kabizlik olur diye kullanmaya cesaret edemiyorum acikcasi
Alaraaa Gulayy benım bebegım 3aylık be daha d vıtamını kullanmadık bılmıyordum suan moralım cok bozuldu doktoruda hıc bahsetmedı
Thesra [bilinmeyen] Evet canim kabizlik yapiyor o yuzden yapamiyordur bebegin doktorunla gorusup ozel alabilirsin
shdemir Thesra Benim oglumda tuvaletini yapamıyo 2 gündür damlaya ara vermistim yine basladim yine kabiz oldu. Saglik ocagi verdi banada ama kabizlik yapar demedi. Bende ozel aliyim o zaman😑
Thesra Gulayy D vitamini cok onemli 1 yasina kadar kullanilmasi gerekiyor doktorunuza danisip degistirin eger maddi durumunuz musaitse ozel almanizi tavsiye ederim
Thesra [bilinmeyen] Valla veriyorlar işte hemde uyarma yapmadan bende aynısını yaşadım hatta dedim hemşireye madem böyle bir sorun yapıyor baştan söyleseydiniz bizde kullanmazdık özel alırdım dedim çok çektim kabızlıktan oda herkeste olmuyor ama dedi çoğunlukta oluyor işte yani neyse sonra kendi doktoruyla görüştüm hemen değiştirdik zeytinyağlı bi d vitamini verdi de kendine geldi çocuğum güzel bu ocean ismi canım
Thesra ygmr söylemezler canım anca sen diyince aa evet öyle birşey söz konusu derler iş işten geçtikten sonra 😑😑😑
Thesra [bilinmeyen] 30 tl canım ücreti zam gelmesiyse eger tabikide uzun sürede gidiyor ben alalı bir iki ay olmuştur herhalde ama alamam dersen sana kabız yapmayan o d vitaminini versinler sağlık ocağından söylersinde ellerinde ne varsa onu veriyolar çünkü
etaskin Bugün doktor bizim de d vitaminini değiştirdi.dvit te paraben varmış değiştirelim dedi şok oldum.3 ay kullan kullan sonra kes.kesin mümessillerle anlaşıyorlar
Thesra ygmr Değiştir içinde zeytinyağı olduğu için bizimkisinde hiç bir sorun olmuyor gayet rahat yapıyorlar
AppleCatCoffe [bilinmeyen] kesinlikle katılıyorum aynı sorunu bizde yaşadık terad3ile kabız oldu kızım, devit3 e geçince normale döndü
Thesra [bilinmeyen] aynen canım tabikide onlardan kıymetli değil evet kan ilacıda yapıyor o yüzden sidefer damla aldık biz oda 60-70 tl birşey olması lazım ama tadı muhteşem bisküvi gibi kokuyor krem renginde şekerli☺️☺️☺️Bebeklerde seviyor