Aydanzeyd Kizlar bebegm 10 aylik hala dis cikarmadi. Arkadasimin bebegi de 10 aylik 5 ci disini cikariyor🤦🏻♀️Sizde durumlar nasil?
SelimeliS Aydanzeyd ilk dişini 1 yaşında çıkardı 18 aya kadar çıkmaması normalmiş doktor bana dişsiz insan gördün mü demisti 😅
Rosaa Aydanzeyd canım bizimde 10 aylık bur dişi cıktı daha. Çıkar merak etme eger yürüyorsa dış geç çıkar diyorlar
OzgE_K Aydanzeyd 10 ay 3 günlük 6 üstte 3 altta 9 diş çıktı 6. Aydan beri diş sorunumuz var hepsini çıkartıyor bende erken çıkarttı hepsini diye düşünüyorum.
Gizemnilmila Aydanzeyd ilk dişimiz 14 aylıkken çıktı hiç endişe etmeyin tamamen genetik insanın aklına hep kötü şeyler geliyor bizimde geç çıktığı için biliyorum ama korkmayın doğru zaman geldiğinde hepsi arka arkaya çıkıyor bizden önce diş çıkaran bebeklere göre erken tamamlandı dişlerimiz 🥰
zeome dert etmeyin kızımın 4 aylıkken 2 dişi çıktı 7 aylık üst dişleri çıkıyor eee ne oldu şimdi cektıklerımı bir bilseniz😆 diş çıkarma sendromu er yada geç diş cıkıcak cnm erken çıkarması veya geç çıkarması bence sorun deyıl sağlıklı olsunda ❤️yeterli
uykusuzMoMm Aydanzeyd 8 ay 5 gunluk hıc dş yok huysuzluk belirti vsr cıkmadı yerini yaptı baya belli şişti beyazladı
ozlem48gs Aydanzeyd biz de 10 aylığız tık yok beklemekten vazgeçtim 😂😂😂 dişşiz de gayet güzel yiyor takmıyorum artık ne zaman çıkarsa bahtına
Tuba Aydanzeyd Her çocuk farklıdır.. benim büyük oğlum 6 aylıkken ilk dişini çıkarttı ve 8 aylıkken 5 dişi vardı bile. Küçük oğlum da şuan 8 aylık ve hala bir dişi bile yok. Görümcemin kızı pazar günü yaşına basacak ve onun da hiç dişi yok☺️