balannesiii Kızlar merhaba ben 31 ocakta doğum yaptım kanamam 44 gün falan sürdü üzerinden 1 hafta gecti şimdi adetim 4 günüm ama en basından beri pespembe bir kan geliyor eski adetim gibi kıpkırmızı değil hatta bazen geliyor gün icinde bazende hiç gelmiyor herkezin ilk adeti böylemi oldu acaba? Merak ediyorumda🤭
esrasglk balannesiii 5 ay önce doğum yaptım bu ayın 20 sinde bende ilk kez adet oldum sandım ama devamı gelmedi 😏 ama dediğin gibi pembeydi rengi 🤔
NSB balannesiii ben ekimde doğum yaptım bu ayın 11 nde adet oldum benimde pembemsiydi hatta çoğu zaman sadece lavaboya gidince kanamam oluyordu
Ebru12 Ben hala adet olmadım doğumdan sonra 40 gün oldum ondan sonra olmadım insandan insana değişiyor
balannesiii Ebru12 evet değişiyor sanırım canım ben oldum ama bir garip pembe kan geliyor anlamadım böylemi olur acaba normalde bilemedim
balannesiii esrasglk evet değişim yani zaten 45 gün kanama sürdü 1 bucuk hafta sonrada bu başladı 4 gündür adetim ama az az geliyor ikinci gün hiç gelmedi ücüncü gün baya geldi anlamadım ilkler böyle oluyor demek🤭
balannesiii NSB sağol canım ilkler böyleymiş demekki ben cok cabuk oldum anlamadım dediğin gibi pedede cok az geliyor ama coğu lavaboda geliyor
esrasglk balannesiii Valla bende korkuyorum hamile miyim diye 🤦🏻♀️ İnşallah ilkler böyledir de hamile değilimdir🙄
balannesiii esrasglk yok değilsindir canım biz daha hamile olabilcek bişey yapmadık ama aynı pembe geliyor☺️