Selamun aleyküm hanımlar 😍 bugün test sonucumuzu aldık ve inek sütü alerjimiz negatiiifff 🤩 bin şükür hamd olsun Rabbime 🤲 darısı tüüüm alerjik annelere 🌼
Özet geçecek olursam; 4. Ayında kakasında kan gürültülü yapma huzursuzluk uykuya dalmada güçlük gibi şikayetler ile gitmiştim inek sütü alerjisi tanısı kondu doktorumuz 9. Aydan önce testler doğru sonuç vermiyor dediği için 5 aydır diyetteydim… Süt ve süt ürünleri, kuruyemiş, baharatlar, dana eti yasaktı ve gerçekten çok sıkıca uydum bu diyete hiç kaçak vermedim öyle ki 11 12 kg verdim bu süreçte 😌 ve dün 9 aylık olduk kan verdik ve sonucumuzu bugün negatif çıktı ben direk diyetimi açıyorum şöyle yap böyle yap demedi doktorum canın ne isterse ye dedi bana kızım da önce peynir tadacak bir çay kaşığı ertesi gün 2 çay kaşığı şeklinde bir hafta peynir deneyip takip edeceğim 1 hafta sonunda da yoğurt deneyeceğiz aynı şekilde eğer alerjik reaksiyon vermezse sıkıntı yok demektir dedi doktorumuz 😊
Aklınıza takılan sorular olursa bildiğim kadarıyla yanıtlayıp yardımcı olmak isterim 🌼 Rabbim tüm alerjik bebişlere şifalar versin 🤲😌
@BEYZANUR2020 (Müjde canım 😊)