MomofOne Cildircam artik oglum cok sik pişik oluyor her kaka yaptiginda bol suyla yikiyorum kuruluyorum krem sürüyorum bol bez degistiriyorm tam geciyor 2 3 gün sonra yine pişik oluyor 2 aydir bu böyle cildircm. Acaba kan testi yapiyormubdoktorlar görebilmek icin alerjisi felan varmi diye başina gelen varmi bundan ? Oglum 11 aylik emziriyorum full
Busragokceberra MomofOne Canım resim paylaşma uygun değil,pişik içinde zeytinyağ,kantoran yağı, sudocrem kullanabilirsin,asitli şeyler yeme portakal gibi
Ogulcan MomofOne canım sarı kantaron yağı kullan aktardan alıp bana çok dua edeceksin mucize gerçekten hücre yenileyici özelliği var ve çok doğal
elifhanimm Ne yediriyorsunuz veya ne yiyorsunuz , travozol kremi sabah akşam kullanın ben de bir reçete var ağır pşikleri bile 2 günde geçiriyor atam mı sana
Ogulcan elifhanimm canım o bebekler içinde yetişkinler içinde kortizonlu genelde mantar da falanda kullanılıyor belli bi süre sonra hücreleri inceltecek karışmak istemem ama bence kullanmayın
MomofOne Busragokceberra sagol canim. Ya bol bol krem sürüyorum pişik kremi sürüyorum. Kaynanam habire sütlü mama yediriyor kac kere kizdim.bagirdim verme etme diye kesin inek sütünden olio :(
elifhanimm Ogulcan çok teşekkür ederim evet,tekrsrlıyorsa mantardır ve maalesef böyle geçer, oğlumun ameliyatından sonra kullanmıştım oradan vakıfım
Ogulcan elifhanimm rica ederim canım inan ben kendime bile kullanmıyorum ki bebeklerimiz çok hassas pişik için sarı kantaron yağı var aktardan pişik olunca kullan İnan çok doğal ve mucize ben 3 günde 1 kullanıyorum çok şükür pişiğimiz yok
elifhanimm Ogulcan inşallah hiç olmaz. Bi gece de çok kötü oldu anestezi damardan aldığı ilaçlar vs maalesef mecbur kaldık 2 günde iyileşti fakat şükür