AselZeynepli Merhba anneler 😊 45 günlük kuzum var . Kakasıni haftada bir kez yapıyor ve yaparken ıkınma zorlanma yok. Doktorumuz bioagia verdi ama herhangi bir fayda göremedim. Surekli emziriyorum. Bir ayda boyu 52 cmden 57 cme uzamış kilo alımı ise 44 günde 700 gram almış. Doktorumuz haftada 150 gram alması gerekir dedi bebeğim ise haftada 125 gram almış yani çok az bi açık var. Haftaya tekrar kontrol edilecek sizce mama takviyesi ver der ise ne yapmalıyım. Bol bol emziriyorum aslında idrarını da çok yapiyor
tubatayfun AselZeynepli benim ikizlerim oldu icin hem emziriyorum bol bol ama sutum az hemde mama veriyorum ve ogun aralarinda sagip veriyorum sutumu
AselZeynepli [bilinmeyen] baya az almış bebeğiniz bu ay ama belli bir aydan sonra yavaşlıyormuş kilo alımı sanırım
tubatayfun AselZeynepli amin insallah seninkide alir evet veriyorum cunku hem ikizlerim var hemde sutum az artiramadim daha
AselZeynepli [bilinmeyen] emzirme hemşiresi bebeğe kilo aldıran süt yarim saat sonra gelir o sütü alması lazım dedi. Bizimki kaç saat emiyo ona rağmen az kilo alımı anlamadığım sütüm de iyi geliyo
Bynvet Emzirme arasını biraz uzatki göğsünde süt biriksin yani en azından 1,5 saat oyala ve hemen çekme göğsünü emmeye başladığı zaman su kısmı fazla olan geliyormuş emme Zamanı uzadıkça yağlı süt gelirmiş
AselZeynepli Bynvet canım memeyi ben çekmedikçe bırakmıyor zaten o kadar güzel emiyor süt de geliyor anlamıyorum ki