Kevserplt Bebegım 6 günlük sarılıgı var 8 cıktı degerı sureklı uyuyo uyandırıp emzırıyorm ama canlı canlı hareket etmıyor napmam lazım
Nuralim Kevserplt canım biz çok çektik sarılıktan sık sık uyandır emzir 8 çok değil korkma biz 13leri gördük inşallah hemen geçer
Yamanikomm Kevserplt sık sık emzirin ben 16 yı gördüm fototerapi aldık bizim 13 doktor artık korkma zamanla geçicek dedi iyi beslerseniz geçiyor ama tabi sık uyandırmanız lazım
Mer0101 Kevserplt canım biz 15 i gördük hala da var geçmedi bir türlü sürekli doyuruyorum ama yine de içimde bir endişe
Mer0101 Kevserplt sağlık oacagındaki ebe bana bir çay kaşığı şekerli su ver bir kaç gün karaciğeri destekler çabuk atar dedi ama verip vermeme konusunda tereddütte kaldım
Niloskos Kevserplt saat basi emziriceksiniz memede kalani kasik biberonla vericeksiniz sutunuz yoksa 30 ml mama saat basi mutlaka. Sabah gunes isigina yatiricaksiniz. Sakin 2 saati beklemeyin Ben saat basi besleyerek atlattim sariligi
Tazeanne3434 Kevserplt 8 çok yüksek değil Canım artmaması için sürekli emzir uyusa bile uyandır ben mama takviyesinde yapıyordum sütüm az olduğu için bizim 12 çıkmıştı sarılık bol bol emzirdim çok şükür ilerlemeden atlattık