BarlasMomm Merhaba kizlar. Simdi aldim actim da rengi beyaz boyle mi olmali. Ferrum kullandim iki gün bebegim cok rahatsiz oldu bende ocean marka aldim. Kac damla kullaniyorsunuz kilo basina bir damla mi
Gulsenck BarlasMomm mikrofer 6damla veriyorum üzerine öyle yazmışlar ocean de yazdı ama 5aylıkken başla dedi sabah akşam yazıyor üzerinde
mombunny BarlasMomm valla bende ocean iyi diye ocean aldım bebeğim susmaksızın ağladı bıraktım kullanmıyorum. Uykularından bile ağlayarak uyanıyordu heralde karın ağrısı sancı gibi bişeyler oluyordu
mombunny BarlasMomm şuan 8 aylık . Kullanmaya başladıktan sonra hep denedim ondan mı kaynaklı bu ağlama diye. Çünkü bebeğim öyle huysuzluk yapmazdı. ¾ kez bırakıp başladım. Nezaman versem hep aynı oldu. Kenarda duruyor hiç kullanmıyorum. Çocuk işkence cekiyodu bildiğiniz gece gündüz uykudan çığlıkla uyanıyordu
Gulsenck BarlasMomm bilemedim ki doktor bize öyle söyledi sağlık ocağı da 4.ayda başla demişti onu dikkate almadım doktor ne derse onu yapıyorum
mom-11 BarlasMomm bende 4 ayliktan beri kullanıyorum canim. Evet rengi beyaz hatta tadına da bakiyorum ben bebeğime verdiğim herseyin. Tadida güzel. Her kullanimdan önce çalkalamayi unutma
mombunny BarlasMomm ben hiç bişey kullanmıyorum şuan . Bebeğimi öyle görünce almadım başka bişey . Zaten pahalılar deneme yanılma yapmak istemedim. 9.ay da kan tahlili var umuyorum ki değerleri güzel çıkar
mombunny BarlasMomm keçiboynuzu pekmezi kullanıyorum 1çay kaşığı ana nadiren. Ama biyerde okudum nerdeyse 1 kavanoz pekmez yemek lazımmış buda mümkün değil yani tam olarak demir ihtiyacını karşılamak için yeterli değil Bu sebeple hergün kuzu kıyma yeşil sebzeler vermeye çalışıyorum
BarlasMomm mombunny tesekkur ederim evet yedigi gidalardan almasi önemli. Bakalim biz daha kücügüz ek gidaya gecsek bir an önce