Ef24 Tosbikella Miu dan almıştım 3 tane çok güzel gerçekten tavsiye ederim puset minderi ve örtüsünü de oradan aldım yıkadım kaç kere hepsini mis gibi ağzı yüzü bir tarafa kaymadı yeni almış gibi duruyor 6 aydır
elifhanimm Aslıdna bilindik tğm aleşveriş uygulamalarında var trendyol hepsi burada vs gibi aziz bebe bebeçeyiz gibi sayfalarda güzel müslinler var ebebek civil
Tosbikella Busu elifhanimm ya bu instagramda muicollection diye yer var pahalı mı yoksa ürünler gerçekten bu fiyat mı acaba
Tugba10-5 Tosbikella valla bu fiyat mı bilmiyorum perşembe sipariş verdim dediğiniz siteye trikolu müslin çiğ taraflı gelince göreceğim gelirse 😀
Ygz30 Muslinse e bebeginkiler cok guzel.4 tane buyuklerinden almistim.Iki tanesi kullandim hep ikisi yep yeni.2 taneden fazla almayin yetio
Tosbikella Ef24 çift katlılardan mı alsam tek katlı mı bilemedim birde benim puset üstüne olur sanırım tek katlı
Ef24 Tosbikella tek katlı yeterli emin olun boyutu büyük zaten puset örtüsü de zaten tek katlı sadece iki tane çıt çıtı var geçirmek için
Tosbikella Ef24 çıtçıtllar sanırım benim pustere olmuyor benim puset bira z farklı ordan alayım onzaman ya madem güzel diyorsunuz
Ef24 Tosbikella benim pusete de olmadı çıt çıtlarını içine diktik öyle oldu 🙂 inşallah memnun kalırsınız siz de 🌺