Adaylin Bebeğim gunduzleri meme ile geceleri mama ile besliyorum. Maması Aptamil bebeğim 13 günlük sizce gaz yapıyor olabilir mi hep ıkınıyor uykuya dalamiyor bir türlü
Sinemisssss Adaylin aptamil için gaz şikayeti o kadar çok duydum ki ama tabi her mama her bebekte aynı tepkiyi vermez . Kaldı ki bebeğim daha çok minik ben o dönemde hıpp kullanıyordum yine gazlıydı 1.ay sonrası çok şükür geçti
Rizeligelin Adaylin her bebek de her marka mama farklı reaksiyon gösteriyor ben aptamil büyüttüm bebeğimi kuzenim evolvia ile başka bi marka mama alıp deneyin mutlaka gözlemlersiniz hangisini sevip sevmediğini veya gaz yapıp yapmadığını
Bebegimm1 Adaylin gazdan dolayı olabilir aptamil cogu bebekde yaramıyor ben 4ay hipp combiotic kullandım içeriği daha temiz güzel gaz kabizlik yapmadı
Berfin_Atar Bebelac gold tavsiye ediyorum kizim da cok gazli bir bebekti gaz icin de iyi geliyormus bebelac gold eczane tavsiyesiydi asiri memnunuz
durununannisi__08 Cok gaz yspiyor ben sma kullaniyorum cok nadir kullaniyorum ama kakasini rahat yapiyor
snysny Adaylin ben de bebegıme ıkı haftadır aptamıl verıyorum kakasını uc bes gundur yapamıyor ve sureklı alttan gaz cıkarıyor va