ArasMom_34 Merhaba Anneler Malum yaz ayı geliyor bizim ilk yazımız olacak içeriği temiz güneş kremi öneriniz var mı bebeğim beyaz tenli havalarda ısınınca içeriği temiz güneş kremi arayışına girdim
Flamingom ArasMom_34 badger stick kullanıyorum. Gecen sene aldım hala var. Bu yüz için olan. Stick halde hızlıca sürebiliyorsun. Trukid daily krem vücut olanı aldım ikiside temiz içerik.
Mommy_ ArasMom_34 Benim oğlum da beyaz tenlidir. Mustela kullandim gecen yaz boyunca. Bu yıl için almadım Trukid güneş kremlerinin açıldıktan sonra kullanim süresi 18 ay onu alabilirim. Kullanim süresi daha uzun olduğu için.
Baby_Mila ArasMom_34 trukid alabilirsiniz içeriği temiz badger den ucuz dahada ucuz istiyorsanız içeriği temiz ıncıa var
ArasMom_34 Flamingom badger arkadasım kullanıyor içeriği en temizi o dedi onun fiyatı en pahalısı olunca acaba ona yakın bir krem varmıdır diye sordum açıkcası ama en kötü badger alıcam saolun 🙏🌸
Flamingom ArasMom_34 ben güneş ürününü kullanmadım ama incia var birde ikili 100 e satılıyor daha uygun o marka hep temiz içerik roll on ve sabun unu kullandımona da bakabilirsiniz.
ArasMom_34 Mommy_ trukid içeriğinin temiz olmadığını söyledi doktor arkadasım mustela daha iyiymiş oyüzden onu eledim musteleda olabilir teşekkür ederim 🙏