Bebikomom-_- Bebeğim egzama hangi bebek deterjani önerirsiniz dalin kullanıyordum bıraktım onu lütfen katkısız yarın alabilecegim bulunabilir bi deterjan onerirmisinz nereye baksam hepsi böyle böyle diyoelar
CerenSelim Bebikomom-_- duru granür içinde kimyasal yok tamamen doğal kokusuda çok fazla yok ben doğumdan itibaren kullanıyorum
Deniz_kvk Bebikomom-_- dalini birakmaniz iyi olmus icerik acisindan iyi marka degil. Ben green clean baby kullaniyorum. İceriginde zararli kimyasal yok. Dogal urun. Minoris de olabilir
Bebikomom-_- CerenSelim kalıntı bırakıyor annem kardeşimde kukaniyrdu makinasi bozulcak raddeye gelmisti elbiselerde d3 aynı sekilde
41esra Bebikomom-_- evet çıkarıyor ama büyük abdesti üzerine geçmişse önce kalıp sabunla sabunlayıp yıkıyorum öyle çıkıyor
Gaaak Bebikomom-_- Doğal içerikli evet vegan bir ürün hatta. Ben lekeler için leke çıkarıcısını da kullanıyorum. Önce lekenin üzerine sıkıp çitiliyorum sonra makinaya atıyorum. Şimdiye kadar çıkmayan leke olmadı. Bu arada benim oğlum da alerjik bir bebek ve cildi çok hassas.