Yildizpehlivan Özel hastanelerde toplamda ikisinin fiyatı 740 TL’yi buluyor. Fakat anlamadığım bir konu iki tane menenjit aşısı var birisi BEXSERO Diğeri NİMENRİX. BEXSERO 400 küsür fiyatı . Nimenrix olan 250 küsür. Siz hangisini yaptırdınız? Birde ben eczaneden getirtip sağlık ocağındaki hemşireye yaptıracağım en azından hastanede muayne parası vermemek için. Sizinde aklınızda bulunsun. Çünkü aşı ayrı muayne parası ayrı alıyorlar. Yazık günah.
Ftmsnny Yildizpehlivan bexero b tipi yeni çıktı minerix a tipi diye biliyorum. Bize 3. Ayda bexero yapıldı 5. Ayda her ikisinde yapılacak farklı aşılar farklı virüsler doktorunuz vurdurun dediyse ihmal etmeyin
Annnisshhh Yildizpehlivan ben bugün sordum ebe yapmıyor yeni aşılar san haberim yok üstelik dört aylık bebeğe hiç menenjit aşısı yapmadım dedi sen doktoruna yaptır falan dedi o yüzden kaldım öylece mecbur doktora gideceğim
Tazeanne16 Benm doktorumda menenjiti mutlaka vurdur dedi biz 5 aylıgız 7. Ayında olması gerektiğini söyledi. Aynı zamanda iki tip menenjit asısı oldugunu bi tanesinin 3 ay önce türkiyeye geldiğini söyledi o 400 tl ye yakın bi fiyat , diğeri de 280 küsür. Türkiyeye yeni gelen 3 doz, standart menenjit 2 doz tabi 1 yaş altıysa. Ben ne kdr erken aşısını olursa okdr iyi olur kafasında olduğum için hepsini yaptırıcam
Yildizpehlivan Tazeanne16 bende yaptırcam ama menenjitin sadece bexsero olanını yaptırmayı düşünüyorum.
shllashlla Batubartu pardon ama nerede yaşıyorsunuz daha bugün 160 tl ye aldık rotayı rotarix markayı
Yildizpehlivan Annnisshhh ben sağlık ocağında devletin karşıladığı aşıları yapan bebek hemşiresinden rica edeceğim bakalım
AdaAlya menenjit aşı ayrıca mı yapılıyor sağlık ocağı aşı takvimine göre yapmıyor mu menenjit ozel mi ayrıca hanımlar rota özel bi aşı onu biliyorum ama menenjit i bilmiyorum ayrıca kaç aylıkken vurunuyor
Yildizpehlivan Tazeanne16 eczaneden aşı almam için aile hekiminin reçete yazması gerekiyor, recete ile bebek hemşiresinin yapacagını düşünüyorum aşıların
Ecemsaran https://www.instagram.com/p/BmSzYyon4jH/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1jnmcnlh51rg Bakın detaylı aşı ve aşı uygulaması hakkında bilgi verilmiş😘😘
yasemineymen kizlar bebegimin dr u kafami cok karistirdi. turkiyede b tipi yaygin onuda herhangi bir salgin olursa yaptirirsin dedi. rotayi kesin yaptirmamiz gerektigini soylemisti.