Nalasel Slm hanımlar kızım 5 aylık ve sürekli oturmak istiyor dr umuz destekli oturtabilirsin dedi sizlerde durum nedir
Merve_gcl Nalasel ben oturtayım diyorum ama öne doğru düşüyo ağzını vuracak diye korkuyorum o yüzden 6.ayını bekliyorum
Nalasel Merve_gcl hayır kucakta yada destekli oturduğunda öne doğru düşüşü olmuyor genelde destekli oturtuyorum
Cookanne Dtbrc bizimde öyle ama kucakta oturttu hep simdi de bebe yatmaz a koyuyorum 4 ay 25 günlüğüzz
Edatoros Bizde 5 aylık olduk hergün 5 dakika oturtuyorum öne düşmesin diye kemerini takıyorum düşmüyor çok da seviyor.
Nalasel Edatoros bende düşmesin diye kemerli oturtuyorum şuan mama sandelyesinin ne olduğunun farkında değil oturunca şaşkın şaşkın bakıyo 😄
Selen955 Nalasel ben 4,5 aylıktan beri destekli oturtmaya başladım. Mama sandalyesi aldık ama oturtmadım daha, hergün destekli oturtuyorum
BortcecineG Beş ay yedi günlüğüz bende oturtuyorm iki gündür mama sandalyesine. Dört gündür bağırıyor sonra ağlamaya geçiyor oturtunca susmaya başlıyor galiba oturmak istiyor.☺️
Isil26 Nalasel ben yemese de 5. Aydan itibaren oturttum alismis oldu yoksa bebek ek gidaya mi alisacak masaya mi kademe kademe baslattim ben
Aytenkrktn Nalasel bizde 3 aydan itibaren destekli oturtuyorum bebeyatmaza koyuyorum bugünler de de azar azar mama sandalyesine koyuyorum 4 ay 10 günlüğüz ☺️
Ocak2021 Aytenkrktn benim oğlumda 3 ay 20 günlük oturtmaya korkuyorum erken mı diye ya . Siz oturtmussunuz sanırım bi sorun fln oldu mu ?
patilianne Nalasel ikeanın ama sandalyesine oturamıyor ama evde chicco polly kullanıyorum ona çol güZel oturuyor
Aytenkrktn Ocak2021 ya zaten uzun süre değil kısa kısa oturtuyorum zaten kucağım da da oturuyor hiç bi sorun olmadı aksine kendini daha çok dik tutmaya başladı günde 15/20 dk oturtuyorum