Selncnr 3 aylık oğlumu sağlık ocağına götürdüm hemşire emzik kullanma damağı yamulur ilerde dişlerine tel kullanmak zorunda kalır dedi ne yapmam lazım bilemedim emziksiz uyuyamıyo nasıl bıraktırırm
Ftmsnny Selncnr sağlık ocağındaki doktorları galiba hep birlikte uyarmışlar hepsi ayni şeyleri söylüyor 😂
Gulom34 Selncnr benim oğlum emzik almadı ama almasını isterdim ağzımız yamuk mu bizim bizde emmişiz yürüteçe koymayın emzik vermeyin kanguruya koymayın kundak yapmayın gına geldi valla bildiğiniz gibi yapın siz
Nergis199 Selncnr aynı bizede olr diyolar. Nası susturcaz çocuğu hiç bişey yokkende agliyolar yanii. Uykuya gecerkende emmek istiyorr. Ben uykuya geçerken veriyorum uyudugunda cikariyorum ağzından .kendi düşürünce bu sefer uykusu bolunuyort
Umutegem Bizim.sağlık ocağındaki doktor fa kullanma dio ama çocuk doktoru da emme isteği çok olduğu için emzik vet diyor 😀😀hangisinin dediğini yapacağız .d
Ylzmry Yeni yeni adetler cikartiyorlar bizlerde emziklerle buyumedik mi damagimiz mi yamuk yapmayin allah askina