TalentedMom Merhaba Anneler; Dün Bexero 2.dozumuzu olduk fakat dünden beri ateşi var ilk dozunda hiç ateş yapmamıştı ne kadar sürdü ateşiniz?
cereng TalentedMom bizde bugun olduk gun boyu huysuzdu ama atesi yoktu aksam 11 den beri atesi var sizin ne kadar surdu ates ve neler yaptınız 😔38 de seyrediyor atesi
Aselask34 TalentedMom bize iki dozuda aşırı ateş yaptı 39.5 ları gördük tam olarak 2 gün devam etti 3. Güne birşeyi kalmadı bu ay sonuda üçüncü dozu yapılacak
ecem26 TalentedMom bizde ates hic olmadi ama her iki dozda da asidan 5 saat sonra bacak agrisi oldu,uzerine basamadi hic.cok agladi, calpol verdim 1 saat icinde gecti.aklinizda olsun
kydngr TalentedMom Nimenrix’in değil de Bexero’nun ateş yapma olasılığı olduğunu özellikle söylüyor canım doktorlar. Yine takipte kal bebişini tabiki ama aşı sonrası olabilir 1 - 2 güne toparlanır 🤗
Gin cereng ortalama 24 saat sürdü ateşi bizim bütün dozlarda. 4-5saatte bir calpol verdik doktorun yönlendirmesiyle. Üzerini ince giydirdim. 38,5 gördü en fazla ateşi.
AsyaninAnnesiiii kydngr bizde olacağız bacaktan olsun diye dua ediyordum resmen iyi bari. Teşekkür ederim 🌹
AsyaninAnnesiiii kydngr 2 yaşından küçüktü değil mi bebeginiz nimenrix aşısını olurken . 2 yaş üstü koldan oluyormuş 🥺
kydngr AsyaninAnnesiiii olsun panik yapacak birsey yok. Verem asisi da koldan oluyor. Ha bacak ha kol niçin tedirgin oldunuz ki siz
Aysegulss TalentedMom prospektüsünde ateş düşürücü verin yazan tek aşı bu. Ateş olsa da olmasa da 6 saatte bir calpol verin
zmerves TalentedMom merhaba biz de 2 hafta önce olduk. 1.si de 2.si de biz de aynı etkiyi yarattı. 48 - 56 saat arası ateşimiz sürdü 37.8’e kadar çıktı en fazla o zaman 2-3 defa ilaç ile müdahale ettik. inşallah çabucak geçer 🙏🏻