dolunay01 glcnglcn 21 aylık bebeğim anne baba en en dıyor arabaları gösterip havhav mıyavmıyav dede diyordu demıyor anane falan dıyor ama bolıclı degıl .saate sa ışığa şı dıyor not aldım umarım ya .ağzını açarken ham dıyor hahaha dıyor .kedımıze şaşa diyot oyle baska bısey demıyor
Bireylulmeselesi02 glcnglcn 19 ay 26 günlükler anne baba dede elma muz araba havhav miyav vs bir sürü şey söylüyorlar🥰
Newmother glcnglcn Bugün tam 19 aylık oldu 20 den fazla kelime söylüyor ( anne baba teyze gel aç anane dede babanne abi ata amin araba inek mö kedi pisipisi köpek hav hav aslan maymun çıta mama meme yelek attım mavi mor pembe vs.) Farkedersen gruplar halinde hep çünkü resimli kartlarla her akşam 30 dakika kelime tekrarı yapıyoruz bazı akşamlar yeni kartlar ekliyorum.
Birkizbiroglan Benim oğlum 17 aylık anne aba mama kelimeleri var. Hav hav diyor araba ve erkeklere ad diyor 🥴 kendince bisiler uyduruyor yani herşeyi biliyor ama aktif konuşması yok. Bende şeyi merak ediyorum posta acacaktim, anne diyeceği yere ann diyor bazen , aba diyeceğine ab diyor neden acaba yaa
Tazeannecik9292 16 aylık oğlum anne,Baba,dede, mama, abla, abi, tiyze :) hala, su, çis, attı gitti gibi kelimeler kullanıyor He bide hav hav pisi pisi cik cik bunlarda var cnm
glcnglcn Newmother Benim bebeğimde 20 kelimeyi geçik söylüyor fakat kartları sevdiremedim ya fırlatıp atıyor 😬
Newmother glcnglcn İlk başta bende sevdiremedim ama ısrarla devam ettim artık kendi getiriyor oynamak için