Nurci Kızlar oğlumun kafasında geçmek bilmeyen Konak var daha önce post açmıştım bir arkadaş zeytin yağı sürüp tarıyorum sonra karbonatlı su sürüp banyo yaptırıyorum dedi aynısını bende yaptım ama kıpkırmızı oldu çocuğumun kafası resmen yandı ben mi yanlış yaptım böyle mi oluyor yardım edin çok üzüldüm 😔
Bebeminnie Nurci öyle değil zeytinyağına karbonat karıştırıp süreceksn canm Ben de yarım saat önxe sürdm kızıma bekletiyorm şimdi şapka taktm Banyodan önce de tararım çıkar hepsi
Destina Nurci yağla da olsa karbonat yakıyor bende yaptım o hatayı yağla karıştırıp sürdüm banyodan çıkınca ne ağlamıştı çocuk 😢 sadece yağla yap
Denizmelisa Nurci 9 aylık kızımda dün gördüm konak olmuş bebek yağı sürdüm 2 saat beklettim sonra ters yine yumuşak tarağıyla tarayıp sonra yıkadım hiçbişey kalmadı
Nurci Bebeminnie yaaa ben direk karbonatlı suyu sürdüm 🤦♀️ Okdar kızıyorum ki kendime acaba bu kızarıklık nasıl geçer sanırım canı yanmıyor yansa ağlar durmazdı
Yenievliiiiii karbonat yaktı mı acaba : benim kaynanamda kızımın kafasına arko krem sürdü iyice.tabi saçı çok oldugundan dolayı konak pek yoktu.iki gün öyle kremli kremli durdu.taradık.sonra yıkadık hepsi gecti. Yegenimdede var mesela çpcugun sacı bile yok ama konak dolu.hatta kanıyormuş tarayınca.:(
Bebeminnie Destina çok mu katttınz acaba hiç yaktığını görmedm ben yarım çay kaşığı katıyorım karbonatı iyice karıştırıp sürüyorm kafasına
Destina Bebeminnie çok katmadım yoğunluk zeytinyağıydı zaten ne kadar katsan da dibe çöküyor kattığımı bile kullanmadım baya kalmıştı
Ftmsnny Nurci zeytinyağını birçok doktor asit durumundan dolayı tavsiye etmiyor. Hindistan cevizi yağı yada biz coresatin skalp kullandık doktorun verdiği öyle geçti
Sinemiraz Nurci size onu ben önermiştim 😔😔çok üzüldüm inanın 😔😔benimkinde de kızarıyordu ama yıkandıktan sonra geçiyordu 😔gerçekten kusura bakmayın keşke söylemeseydim çok üzüldüm umarım canı yanmıyordur 😔😔
Nurci Sinemiraz sanırım canı yanmıyor çünkü ağlamadı uyudu bazı yerler kızarık bazı yerlerin derisi soyulmuş gibi umarım hemen geçer 😔 belki bizimkinin cildi hassastı kötü etki etti
Caglaaa Nurci bizim sağlık ocağındaki hemşire zeytinyağı ve karbonatı karıştırıp sür dedi bir çay tabağına zeytinyağı içine 1 çay kaşığı karbonat sürüp yarım saat beklet dedi