Zuhallkahraman 6 gün sonra 6 aylık olacağız. Yavaştan tadımlara başladık. Tadımlardan sonra nasıl ilerlediniz? Bu arada bebeğimin besin alerjisi var kızlar. Ona göre önerilerde bulunursanız sevinirim
Nurhanege Zuhallkahraman merhaba bende henüz başlamadım ama Dr her sebzeyi ayrı ayrı tattrmami söledi 3 gün kuralı ile. Yoğurt havuc patates kabak bal kabağı brokoli elma armut muz tadmlardan snra karıştırarak ilerleme zii söledi. Sonrasında kahvaltı için yine yumurta sarisi lor peyniri 3 gün kuraliyla vericem tekrar sonrasında çorbalara gecicez en fazla 3 sebzeyi karisdrmamizi soledi
Mlkmhrrm Zuhallkahraman 6 aya 1 hafta kala başladık bizde canım sebze meyve yoğurt şeklinde ilerliyoruz yarın yoğurda geçeceğiz ben iki gün iki gün verdim 3 gün kuralını kısalttım kendimce ilk 2 gün aynı sebzeyi verdim sonra 3. gün denemediğim sebze 4.gün ilk denediğim sebze ile 3.gün denediğim sebzeyi birlikte verdim bu şekilde ilerledim devamını nasıl yapacağımı bilmiyorum akışına bıraktım
Fulyaalinmina Zuhallkahraman merhaba her doktor sebze ile derken bizim doktorumuz meyve ile başlamanızı bağırsak sorunu mide sorunu sindirim sıkıntısı yaşamamamiz için önerdi. Başladık bir gün meyve bir gün sebze verdik günde 3 kere tadım yaptık doktor eğer alerji çıkacaksa 2 saat içinde belli olur dedi bu şekilde
Zuhallkahraman Birde tüm sebzeleri 3 gün kuralı ile mi verdiniz? Örneğin patates havuç kabak bunları denedik tatlı patates yada brokoli bunları önceki denediklerinize karıştırdınız mı yoksa onları da ayrı ayrı mı verdiniz?
Dtbrc Zuhallkahraman bende yeni başladım patates kabak gavuç püre yaptım anne sütüyle sulandırdım pek iyi geçmiyor umarım alışır🙄🙄
Zuhallkahraman Gerçekten bazen şaşırıyorum bilgi almak istersin cevap verilmezzzzzzzz, ilgi gösterilmez postuna……. Bu platformu kullanma amacını ben mi yanlış anladım acaba?????
Zuhallkahraman Dtbrc bizim patates tadımımız yeni bitti. Yarın kabağa geçicez bakalım. İnşallah zorlamaz bebişler bizi 😊
sarpinko tadimlardan sonra alerjisi olmadigi besinleri karistrp corba yapablrsinz.ama sakin blender yapmayin aman diyim..tarhana verebilirsinz.
sarpinko Dtbrc catalla ezin.sakın ha yapmayin blender.sonra katiya gecmekte o kdar cok zorlanrsinz ki.hatta surekli blendli beslenen 6yasina kdar cignemeyi ogrenemeyen cocuk taniyorum.
Zuhallkahraman Mlkmhrrm aslında mantıklı zaten alerjisi çıkarsa hemen belli oluyormuş 3 gün bana da uzun geliyor 😀
Dtbrc sarpinko Ama dişleri çıkmadı 5 aylık şuanda doktor tavsiyesi ile tadımlara başladım yutabilirmi blendsiz???
Zuhallkahraman Fulyaalinmina yanlış anlamadım değil mi 1 günde 3 kez tadım yaptınız? Vakitlerini nasıl ayarladınız peki?
Mlkmhrrm Zuhallkahraman evet alerjisi olursa hemen belli oluyor o yüzden mantıksız geldi bana da o kadar çok lezzet var ki tattırılması gereken aceleciyim bende biraz 🤣Kış bitmeden kış karnabahar brokoli tatsın istedim hızlandım
Fulyaalinmina Zuhallkahraman Sabah mama sonrası 1 çay kaşığı öğlen 1 tatlı kaşığı aks üzeri 1 yemek kaşığı kadar tadim yaptık herşeyi tabi 1 yemek yasigi yemediği şeyler de oldu
Zuhallkahraman Fulyaalinmina Hıı m ben günlere vurdum sizin yaptığınızı. Peki ağır gelmedi mi aynı gün 3 defa tadım