OncedenGurme Annis-ogul yarım küçük muz, 1 yumurta sarısı, 2 tatlı kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı ruşeym, aldığı kadar tam buğday unu yumuşacık pankek 😊
nursocum Annis-ogul ben hep sallamasyon ve göz kararı yapıyorum ama çok seviyor oğlum bu tarifi yazıyım sana da 1 yumurta 1 tatlı kaşığı zeytin yağı 1 tatlı kaşığı karadut özü - pekmezde olur 1 tatlı kaşığı yoğurt 6 çay kaşığı yulaf unu - karabuğdayda olur 1 silme çay kaşığı kabartma tozu 2 ceviz rendesi muz-elma-armut istediğin meyveyle yapabilirsin. Kısık ateşte mis afiyet olsun 🤤
nursocum Annis-ogul ben hep sallamasyon ve göz kararı yapıyorum ama çok seviyor oğlum bu tarifi yazıyım sana da 1 yumurta 1 tatlı kaşığı zeytin yağı 1 tatlı kaşığı karadut özü - pekmezde olur 1 tatlı kaşığı yoğurt 6 çay kaşığı yulaf unu - karabuğdayda olur 1 silme çay kaşığı kabartma tozu 2 ceviz rendesi muz-elma-armut istediğin meyveyle yapabilirsin. Kısık ateşte mis afiyet olsun 🤤
Annis-ogul iki_tospik_annesiii ya kanki kac kişiye sordum kiz seni yine adını değiştirmişsin asil sen nerdesi
Annis-ogul OncedenGurme yaa hemen hemen aynısını yaptım içi yumuşacık kaldı yaa .oyle mi olması gerekiyo ki acaba bilemedim dışı güzel oluyo ici yumusak
iki_tospik_annesiii Annis-ogul hahah ikimiz de birbirimizi arıyoruz demekki 😂😂 sen profıli kaldırmışsın ben seni ondan tanıyamadım
Annis-ogul OncedenGurme ay cala yarin bide öyle deniyim yaa .bela oldu bana .normal bize yaptığımız mis gibi oluyo ,cocugun ki olmuyo
Dn123 OncedenGurme ya bende bir sey sorayım bende pankek yapıyorum tavaya hafif zeytinyağı sürüyorum. Bir tarafı acayip güzel pankek renginde pişiyor ama çevirince diğer tarafı gözenekli gözenekli oluyor o altin sariai rengi olmuyor niye acaba 😀
Annis-ogul iki_tospik_annesiii evet ya bu ara çok akraba dogurdu ,dedim fotodan tanimasinlar😀😃😄.sende yine isim değiştirmişsin. Arıyorum arıyorum yoksun .😀🙈🙈
iki_tospik_annesiii Annis-ogul hHaha Allah seni 😁 iyi yapmışsın canım evet bende değiştirdim öbür isim güzel değildi 😂😂
RuzgarMommys Yarim muz Yumurta sarısı Yulaf unu +ruşeym 1 cay kaşığı keciboynuzu unu Az sıvı yağ 1 kaşık yoğurt Azcik karbonat Suyla hafif çırpıyorum Pankek tavasinda kabarcıklar çıkınca çeviriyorum miss gibi oluyo. Tavayı yaģlamiyorum.
Annis-ogul iki_tospik_annesiii ah vala ne yapayım cnm ya bebisle uğraşıyorum biraz huysuz bu ara .cok gazlı ve kabiz onu düzene sokmaya çalışıyorum.senim bebis ne yapıyor sende ne var ne yok
iki_tospik_annesiii Annis-ogul Ayyy Allah yardımcın olsun balım 🥰 bende napim walla geçen hafta kovid atlattık şuan daha iyiyiz çok şükür 🙏bebiş hiç durmuyor walla büyüdükçe daha da zorlaşıyor 🥴🥴