Kuzey06 kubusss bazen ben anne sütünü sıcak su içinde bekletiyorum ısınıyor hemen malüm az ya zaten 😂 bide ısıt bakalım belki daha iştahla yer
queens Benim kızımda itiyordu ağlıyordu ayakta sallanarak emziriyordum kundak yapıp pişpişleyip ritmik şeklde poposuna vuruyordum sessiz ortamda veriyordum falan almazsa zorlamıyordum 30 dk sonra tekrr veryordum şimdi 4 aylık rahatladık biraz
-22-BID kubusss burnu tıkalı olabilir burnunu serum fizyolojik ile rahatlatın bebekler burnu tıkalı olduğunda emmek istemezmiş ve sakin kalın bebeği zorlamadan teklif edin istemiyorsa bırakın ısrarcı olmayın ve doktorunuzla konuşmadan mamaya başlamayın ve ya biberon Allah yardımcınız olsun atlatın hemen 🙏
Ozlemtgrlll kubusss gözünü korkutmak istemem canim ama benim de 2 aykan başladı suan 5 aylik hala aynı devamke benimki ya gazdan yada tanzikten oldu
Ssmmrr kubusss oldu tabiki bir ayda sadece 150 Gr almıştı o yüzden doktor doktor gezdim çay kaşığı ile olacak iş değil çünkü ama yapacak bisey yok öylede böylede büyüyecek ya hep böyle kalmaz diyip avutuyorum kendimi
Masalll06 kubusss yok canım sormadın onda sıkıntı yoktu çok şükür kilosu da iyi ama ne zorluklarla besliyorum tabi 😂 aman yemiyor nasılsa diyip bırakamıyorum
Gulsen4224 DaisyMom 1 çay bardağı yulaf ezmesi 1 su bardağı süt isteğe bağlı bal {tatlandırmak için} denemek istersen güzel süt yapıyor umarım iner bebeğinde emer canım 🌸bırakma hergün zorla ben öyle öyle emzirdim ilk bebeğimde
kubusss Gulsen4224 canım çok sağol ama alerji ihtimaline karşı süt içmiyorum baska bir alternatifin varsa yazar mısın
DaisyMom Gulsen4224 tesekkur ederim canim tarif icin.Bunu yiyorum.Yedigim ilk gun sutum geldi yani iki ogunluk doydu kizim.Ama ondan sonra oyle hic gelmedi.Sagiyorum 20 cc bir kerede 40 cc cikti.Hala yiyorum yulaf yani ilk gun bal katmadan yedim sutum geldi.Sonraki gunler bal kattim.Ve daha sonra kakao felan.Acama icine bisey katmayla alakasi yoktur dimi.Yani bana fayda etmedi bu tarif.
Saryalorin kubusss uyurken alıyordu evet zaten onun için hamak aldım onda sallayıp onu mayıştırıyordum öyle içiyordu. Çok zor bir süreç Allah hiçbir anneye yaşatmasın. İnanılmaz kötü bir psikoloji oluştu üzerimde.
Mbal kubusss tabi ılıtıyorum yine. Kokluyorum bir sorun gözükmüyor. Her zaman da yapmıyorum çok az kaldıysa 10 falan döküyorum üzülerek :(
Egeligif DaisyMom canım sütü protein bazlı beslenme ve bol su icmek arttırıyor. Tek bir tarifle olacak iş değil☺️
Gulsen4224 DaisyMom rica ederim canım farkı olmaz diye düşünüyorum hepsinde oluyor bende canım da başka şeyler denesen rezene çayı felan oda indirdi ama 😕
DaisyMom Egeligif valla ne yalan soylim hic durmayan bir kizim var.Ayak ustu ne yersem o.Bazen aksami buluyor yemem.Ee haliyle dogru duzgun aksam yemegide hazirliyamiyorum.Ilk 1 ay annem benimleydi uyuyordum rahattim.Sutum guzel geliyordu.Sonra sonra yorgunluk beslenememe uykusuzluk stres hepten yok etti.Aç karnina insan su da icemiyor.Yine icmeye calisiyorum.Pes etmiyorum.Yani o konuda haklisin tarif icin.