11866380 Kızlar doğum yaptığımdan bu yana çok fena üşütmüşüm.göğüs kafesimin kemikleri sızlıyor ne yapsam geçer? (Her sabah o ağrı ile uyanıyorum) Birazdan hastaneye gideceğim lütfen doğal yöntemler varsa yardımcı olun 🥰
AyazEnesim 11866380 allah yardimcin olsun canimayni sorunda bende 23gunluk anneyim sponal sezeeyan oldum sol kaburgam gogus altim nefes aldikca batiyor aciyor saga donsem ayni sola donsem ayni sicak dus biraz rahatlatiyor
11866380 maggie kuzum az önce çörek otu oldum göğsüme masaj yaptım.faydasını görürüm değil mi ? Bu arada çok teşekkür ederim ☺️
11866380 AyazEnesim ben 6 aydır çekiyorum bunu ya.hastane burnumun dibinde bir türlü gidemiyorum.az önce gidecektim kızım beni uyut diye ağlıyordu o uyurken hazırlanayım olmazsa arabasına koyar götürürüm onuda.bizim burdaki hastana covit hastanesi olacakmış umarım kapanmamıştır bizlere
AyazEnesim 11866380 umarim ya cok dikkat edin kendinize rabbim acil sifa versin (insan korkuyorda biyere cikmaya ) hastane bile olsa dualarim sizinle🤲🏻
11866380 AyazEnesim Allah razı olsun Rabbim hepimize şifa versin.şimdi hastaneye geldim fizik tevadiye yönlendirdiler 6 aydır ağrıdığı için sıra yokmuş.yarın 9 da tekrar geleceğm.dilim için kbb den sıra aldım bekliyorum umarım dilimi geçirecek bir şey yaparlar