Azadimmm Oğlum kro 10 buçuk düz 8 buçuk aylık desteksiz oturuyo ara ara düşüyor emekleme yok desteksiz ayakta duramıyor saga sola dönüyor ama yüz üstüne dönemiyor yüz üstü hiç durmak istemiyor geride kaldı gibime geliyor sizce ayına göre nasıl gelişimi
Mimarhanim Azadimmm masallah 🧿 bence gayet iyi sonuçta vaktinde doğmuş bebekler bile herşeyi aynı zamanlarda yapmıyor. Yüzüstüne dönmekten belki korkuyordur. Yavaş yavaş destek vererek denedin mi peki yüzüstü döndürmeyi.
Azadimmm Doktor takibindeyiz sadece yüz üstüne dönemiyor onda geri kalmış dedi fizik tedaviye baslayabiliriz 1 ay bekleyelim dedi 😔
Azadimmm Mimarhanim Evet deniyorum kendisi desteksiz toplasan 5 6 defa tek dönmüştür ama çabası yok dönmek hiç istemiyor
Mimarhanim Azadimmm demek ki vakti gelmemiş. Her bebeğin gelişimi bir olmaz ki. Kimi bebek sekiz aylık emekler kimisi hiç emeklemez direk yürür. Ya da kimisi altı aylık desteksiz oturur kimisi sekiz aylık. Benim yeğenim öyle çok dönmedi şuan beş yaşında şükür hiç bir sıkıntısı yok ve zamanında doğdu. Benim kızım 29+2 de doğdu bazı şeyleri kronolojik yaşına göre bazı şeyleri düzeltilmiş yaşına göre yapıyor. Her bebek kendine özgü.
Mimarhanim Azadimmm doğru diyorsun ama bu şekilde kendini de bebeğini de strese sokarsan yıpranırsınız 🤗