DefneMihrimah Kızlar 6 aylık bebeklerinizin özellikle boyunve kilosu kaç acaba? Közümün boyu 63 cm doktorlar kısa diyorlar çok kafamı takıyorum
ElifKaratas DefneMihrimah bence bu boy kilo diş gibi durumlar genetik sağlıkları yerindeyse bu konular bence tartışılmamalı Canm
Suledogan05 65 cm di canim 6 aylikken benim oglumun boyu doktor kisa felan demedi hatta uzun masallah dedi seninki kız bebeksw 63 olmasi gayet normal takma kafana
Suledogan05 Dogum boyuna kilosunada bagli ya benim bebegim 49 cm dogdu 6. Ayda 65 oldu 51 t2 cm doğanlar daha uzun olabiliyo genetigide bagli tabiki esimde bende cok uzun degiliz o yuzden ben takmiyorum fazla kısa olmus uzun olmus biz zayifiz mesela bebegimde zayif ne yapsamda almiyo kilo bende zorlamiyorum artik ne kadar isterse o kadar yiyo takma canim kafana herseyi sagligi yerindeyse gerisi bos
merve5561 DefneMihrimah 69 cm 6.5 kilo kızım her bebegin boyu kilosu kendine özeldir elbette büyüyecekler
DefneMihrimah Ya evet ama eşimde bende öyle kısa değiliz birde doktor kısa deyince canım sıkıldı şimdi de sağlık ocağına gittim 67 cm diyor
Serene Gungun ne nispeti ya,post sahibi sormuş kaç diye niye nispet yapayım,her şeyi ters algılamak zorunda mısınız