Gygy Kızlar, süt artırmak için doktor bu ilacı önerdi yan etki olarak süt artırma özelliği varmış ssnırım. Bilgisi olan kullanan var mı acaba ? Bebeğim 20 günlük. Meme+mama ilerliyoruz , sütü artırıp mamayı azaltmak hedefimiz
ahsenmomm Gygy canım bende kullandım ama sonradan bir öğrendim ki çok zararlı bir ilaçmış bazı ülkelerde satışı bile yasaklanmış . Ani kalp krizlerine sebep oluyormuş. Bestlak damla öneririm .
Tgbabrn Gygy bence momstok mayya tablet al hem vitamin hemde çok güzel süt arttırıyor onunla mamayı bırakan bir sürü insan var araştırın isterseniz instagramda emzirme danışmanı dilruba hanım var onun ürünü
Gygy ahsenmomm bestlak kullanıyorum hiçbir işe yaradığı yok. Şimdi doktor önerdiği için eşimde kullanmam taraftarı , kullanıcam muhtemelen . Beslenmeyle alakalı herşeyi yapıyorum, bunu da 2 hafta kullan dedi doktor
Simge_ Gygy ben kullanıyorum bağırsak düzenleyici bi zararı yok kötü yorumları kafana takma bunu yazan doktordan daha iyi bilmiyor kimse. İlk başlarda güzeldi arttı galiba dedim ama sanırım bünyem alıştı artık fayda etmiyor bana. Bi deneyin memnun olan çok.