Gizem-Demir Kızlar aranızda yoğurt mayası kullanan var mı? Ben ilk defa alacağım. 7 aylık bebeğim için mayalayacağım.Daha önce normal yoğurtla yaptım ama kaşığa alınca uzuyor. Marka önerir misiniz? Siz nasıl mayalıyorsunuz?
Thesra Gizem-Demir Şok markette probiyotikli toz yoğurt mayası var arkasından nasıl yapılacağı yazıyor çokta güzel tutuyor hep o şekilde mayalıyorum onu kullanabilirsiniz
Eddaliko Gizem-Demir Ev yapımı yogurtla mayalıyorum cok güzel oluyor bi komşunuz falan yapıyorsa isteyin
BalarisiYusra Gizem-Demir yayla yoğurt mayası var probiyotik ben onla yaptım ilk çoğu markette vardir toz halinde
BalarisiYusra Gizem-Demir ya da süt satan yerlere sorun mayalı yoğurt var mı diye minik minik plastik kaplarda oluyor genelde
Eymenduygy Gizem-Demir büyüyo ve vivo Migros’tan alıyorum probiyotik, normal ve kefir mayası olarak 3 çeşit var ikisinden de çok memnunum ❤️
Gizem-Demir Eymenduygy teşekkür ederim canım bende Migrosun kine baktım ama emin olamadım ondan sordum😊
Hilalkaradeli Gizem-Demir her kavanoza 1 kaşık olacak şekilde activia öneririm bende çok güzel oluyor
Eymenduygy Hilalkaradeli bana da activia önermişlerdi bende sordum. doktorumuz activia kullanmayın dedi içerisinde illa ki katkısal bi şeyler oluyor, olmasaydı bebekler yerdi büyükler değil demişti.
BalarisiYusra Gizem-Demir denemelisin benim dediğim yoğurt mayası tatlımsı yapıyor hoşuna gitti kızımın tadı
Duygusm Gizem-Demir Şok’tan probiyotik maya alıyorum, bir kaç yerden denemiştim, en güzeli onunla oldu. Bebeğim de seviyor. Ama sütü minimum orana göre kullanın alırsanız. Süt fazla olursa sulu oluyor.
Duygusm Gizem-Demir Yani 2 litreye kadar mayalar diyorsa (tarifinde tam nasıldı hatırlamayadım) 2 lt değil de 1 lt mayalamak daha iyi oluyor demek istedim 😊
_Ozgum6658_ Açık süt alıyorum ordan maya da veriyorlar ama ben akrabadan maya istemiştim ev de yapılan yoğurttan ne kadar doğal olursa o kadar tadı da güzel oluyor bence çocuğum da seve seve yiyor 😍❤️