kucukprensinannesi Merhaba kızlar 7 günlük bi bebeğim var ve sürekli memede kalmak öyle uyumak istiyor yatağına da yatırsam pusetinede koysam geri uyanıp ağlamaya başlıyor e haliyle bu durumda bende kalkıp su bile içemiyorum napmam gerek bi fikri bi önerisi olan var mı acaba
Mlscrn kucukprensinannesi üzgünüm ama böyle devam ilk 3,4 ay böyle emzirmeden yanına koy herşeyi emzirirken ye iç hurmamış sumuş meyve
Mom0971 kucukprensinannesi ilk aylar oyle 😂ben yatarak emzirirdim hep, yataktan hic cikamazdik valla 😂
kucukprensinannesi Daphnemom Mlscrn Gamze44500 Gunesannesi gündüzleri bi şekilde dayanıyorum ama gecede aynı olunca baya zorlaniyorum
Gamze44500 Canım inan üç ay, bende hep öyle söylüyor dum resmen üç ayda memeyle bir bütün olarak yaşıyor bebekler ama sonra geçiyor etrafa ilgisi başlıyor oyuncaklara insanlara vs. Ben yemek bile yiyemiyordum çoğu zaman
Gamze44500 kucukprensinannesi bir iki aya normale dönecektir gece gündüz kavramını öğrenecektir siz elinizden geldiğince emzirmeye devam edin sabredin bu zamanlar o kadar çabuk geçiyor ki üç ay sonra anlarsınız demek istediğimi bende herkese soruyordum bundan beş ay önce biz hep böylemi olacağız ben bidaha dışarı çıkamayacak miyim sıcak bir kahve icemeyevekmiyim şimdi yemekte yapıyorum evde temizliyorum sıcak kahvede içiyorum çok şükür ilk annelik olunca insan acemi oluyor anlamıyor seni neyin beklediğini kestirmiyirsun yani ben öyle oldum
Alparslan_annesi19 kucukprensinannesi ah ah bizde öyleyiz hep beni istiyor memende uyuyum diyor 13 gunluguz bizde 😶