DS123 Kızlar, Oğlumu memeden kestikten sonra akşam yemeğini erken yediyse yatarken devam sütü veriyorum 21 aylık bu arada birkaç ay daha inek sütü yerine deva sütü vereyim diyorum Pınar devam sütü alıyordum ama hemen bitiyor toz alsam hangisi de daha iyidir hipp mi sma mı ? Gaz yapıyor sanırım Pınar devam sütü gece sürekli gaz çıkarıp ağlıypr
Urass78- DS123 24 ayligiz. Inek sutu iciyoruz biraz sulandirilmis.Daha dogal ve faydali oldugunu düsünuyorum.
Eesay DS123 ben uzunca süre Hipp Combiotic verdim. Çok memnundum, 3 numarasını içmedi oğlum, eğer içseydi onunla devam ederdim gerçekten. O yüzden Bebelac Gold denedim onu sevdi, gaz-kabızlıkta olmadı. İkisinden de memnun kaldım🌸
DS123 Urass78- onda da günlük süt öneriliyor ama hergün çıkıp alabileceğim yakınlıkta bir yer malesef yok ve sizin zaten 2 yaşına gelmiş yoksa bende inek sütü vereceğim tabi biraz gaz problemi oluyor o nedenle şimdilik devam sütü vermek istedim teşekkür ederim
DS123 Eesay peki devam sütünü doktorunuz mu önerdi ben sorma fırsatı bulamadım inek sütü veriyor musunuz ?
Urass78- DS123 22 aylik sayilir canim.Çunku 32 haftalik dogdu.Yinede siz bilirsiniz.Evet doktor tavsiyesidir.