Bu konu hakkinda bilmem kacinci postum 😔 kizim 5 bucuk aylik dogdugu gunden beri her sese herseye cok fazla acik ve hassas kasik dusse yere taaa obur odadan uykudayken sicrar . 2 aylik kontrolinde doktorumuza video cekip gsoterdim gayet normal bu bebeklik refleksi 6. Ayda kaybolur dedi gercekten de eskiye gore cok cok azaldi hem veridgi sicrama teokisi hemde sayisi azaldi onceden cok fazla kollarini acar sicrardi gozlerinide acardi simdi hafiftej kollari oynuyor ama yorganin ceksem biraz derin nefes alsam yada komsunun sesinden hemen sicriyor bazende hic bisey yokken sicriyor en fazla 4 kere yapiyor o anda kolalrini yada ellerini turunca hemen sakinlesiyo uyanmiyor esim belki senin o anda onemsemedgin ses onu cok rahatsiz ediyodur nerden bileceksin diyor bide tutunca sakinlesiyor oyle bisey olsa epilepsi gibi bisey olsa durduramazsin diyor .bazen icim rahatliyor bazende cok takiyorum sukur gelisimi cok cok iyi 4. Ay kontrolumuzde doktora tekrar gosterdim o anda belki uyurken cis yaoiyodur oyuzden yapiyo olabilir uyurken degil uyanikken yapmasi daha tehlikeli uzulme azalarak biticek dedi . Cok uzun oldu kusura bakmayin ister istemez tum aklimdakileri yazdim 6 aylik olmak uzere 6 aydan sonra tehlikelimi sicramasi yoksa 1 yasa akdar normalmi ? Ha bu arada buyuk kizimda esimde uykuda hep elleri kolalri oynar ve sicrarlar buyk kizim 2 kere sicrar oda ruya gorurken genetik olabilirmi bu gibi seyler . Kusura bakmayin uzun oldu