Zekimurendebizigorecekmi Cookanne Hiç duymadım ama coin olayından sonra bence hiç bi yere bu tarz yatırımlar için güvenmem 🤔
Durukusunannesii Cookanne bizde yatırmıştık ama bugün doge fena cıktı 3 tlyi gördü dogede parası olanlar smdi kar yapmıştır 😂
Cookanne Zekimurendebizigorecekmi uzun zamandır bıtcı de yatırımını var. Yabancı borsalarda ra bu xoın gırdı, güvenılır buluyoruz
demioz nerden buluyorsunuz bu borsaları gerçekten merak ediyorum binance ve diğer büyük borsalar varken yahu en azından türk borsası istiyorsanız illa btctürkten işlem yapın
Cns_28 demioz artık hepsi riskli bence. Biz bitciden baya para kazandık zaten bu işlere giriyosanız her zaman bir risk olduğunu bilerek gireceksiniz
demioz Cns_28 thodex örneğini görmüşsünüzdür emin olun ordan da çok paralar kazanan olmuştur ben sizin kadar risk alamazdım
Cns_28 demioz zaten bende ondan bahsediyorum binance da bu şekilde olabilir bunun bir garantisi yok zaten. Thodex işinin içinde bin tane iş var ama bunu da buraya yazmak doğru olmaz.
Cns_28 Cookanne yakınmışız bizde bodrumdayız bende burdan başka biri duymuş diye şaşırdım ondan sordum 😌😌