Emine_eymen18 Merhaba hanımlar bebeğim aşırı gazlı ve süt ürünlerine alerjisi olabilir bu durumla karşılaşan anneler neler yemiş neler yemem gerekiyordu aç kalıyorum resmen bebeğim 2 aylık ne yesem süt olur ?
Karaninannesi33 Emine_eymen18 benim de bebeğimin süt alerjisi var 2 aylık. Ben her sabah bol bol dereotu roka maydonoz yiyorum zeytin baya fazla yiyorum tereyağ yerine becel zeytinyağlı var hurma incir salatalık bol bol yiyebilirsin ben 10 gündür diyetteyim hiç azalmadı sütüm şükür
Karaninannesi33 Emine_eymen18 evet kakasında mukus oldu yüzünde kırmızı sivilceler bi de çok gaz ve çok ağlama huzursuzluk oldu şimdi relactaz damla başladık şükür keyfi yerine geldi
Emine_eymen18 Karaninannesi33 Bizim de kızarıklıklar hariç bütün belirtiler vardı da doktorumuz kakasını teste gönderdi birşey çıkmadı bizde o damlayı kullandık doktorumuz uyku problemi olabilir demişti o yüzden de o damlayı verdi sizin de öyle mi mesela gündüz uykuları 30-40 dakika ve bebeğim 2 ay 10 günlük
Karaninannesi33 Emine_eymen18 bizim o dönemlerde hiç uyumazdı gündüzleri dalsa da sancıdan kalkardı şu an gündüz de uyuyor ama bizim kaka testinde laktoz intoleransı çıktı sizin çıkmamış başka alerji de olabilir mi bilemedim