Derya_nil Başlıkta da belirttiğim gibi 11 buçuk aylık kzıızm ağzına deodorant sıktı hemen ağzını yıkadım ama içim rahat değil. Doktora görürsem mi bilgisi olan yazsn lütfen. İnternetten baktım ama düzgün bi açıklama yok
Seda1635 Derya_nil ılık bir kase yoğurt yedirin ben kendimde herhangi bir kimyasala maruz kaldığımda yoğurt yiyorum yani annem anneannem öyle söylerdi🤷🏻♀️
Seda1635 Derya_nil benim oğlum da 13 aylık artık her yere kendisi kafasına göre gidiyor istediği gibi hareket ediyor etraftan olup olabilecek tüm tehlikeli şeyleri kaldırın eminim o deodorantın kapağı kapalıdır ama kendisi oynarken bir şekilde açmıştır, çok hareketli zamanları dikkat edin, şimdiden geçmiş olsun umarım bir zararı olmaz 😔
Gokce_mom Derya_nil oğlum 2 yaşındayken parfüm şişesinin ağzını nasıl açtıysa ki hala açamam açıp içmişti bi anlık arkamı dönmemle hastaneye gittim pH içindekilere falanbakıldı zehir danışma arandı sende ara bi istersen içindekilerden yola çıkarak bişey söylerler aktif kömür yani sıvı kömür verdiler şükür bişey olmadan çıkmıştık tabi polisin peşimde dolaşıp karakola gidicez ayrılmayın deyip durması dışında
YagizAlppp Derya_nil merhaba benim de şimdi başıma geldi 18 aylık bebeğim deodorantı yalamış bir şey oldu mu siz ne yaptınız
Zekimurendebizigorecekmi Gokce_mom Evet çocuk istismarı gibi düşünülüyor bu olay .. Adli vaka geçiyor zehirlenmeler :)
Gokce_mom Derya_nil ne demek canım ben eşimi aramadan direk orayı aramıştım nolacak die rabbim çıkış kapısı gösteriyor
Tugbarenas Merhaba şimdi bu olay başıma geldi hemen buraya koştum son durumu ne , ne oldu ben oğlum 13 aylık almış sıkmış ağzına deodorant sesini duydum mutfaktan koştum ama yetişemedim , yoğurt verdim başka ne yapmalıyım lütfen yardım edin
YagizAlppp Tugbarenas merhaba benim de şimdi başıma geldi 18 aylık bebeğim deodorantu yalamış siz ne yaptınız herhangi bir şey oldu mu acaba
Derya_nil YagizAlppp hayır bi Problem olmadı. Zehir hattını aradım durumu anlattım. Kusma olursa doktora götürün dedi. 1 saat içerisinde belli olur zaten gözlemleyin dediler. Sizde o şekilde yapın isterseniz