assd15 Az önce süt sağdığımda 10 cc geldi ve sonra meme ucumu sıkmaya başlayınca hala süt olduğunu gördüm.Neden sizce makineden mi kaynaklı?
Busragokceberra assd15 Bebeğin emme kuvvetiyle makineninki farklı sonuç sizi yanıltabilir,bebeğinizi takip edin doyup doymadigina
Yamanikomm assd15 merhaba benimde öyle makina 10 cc çekiyor ancak ama sütüm var sanırım bir süre sonra makinada bişey olıyor çünkü benim beneğim doyuyor takip ediyorum hatta ben makina 10 cc diye kendimi sütüm yok diye yedim bitirdim meğer alakası yokmuş
assd15 Busragokceberra bebeğim emiyo onda sıkıntı yok ama çalıştığım için sabahları sağıp bırakmak zorundayım
Busragokceberra assd15 Himmm elinizden geldiği kadar emzirin o zaman bol bol süt arttırıcı şeyler yiyin eminim artacaktır
assd15 Busragokceberra insallah teşekkür ederim 🙏🏻 Arttıran şeyler yiyorum aslında ama acaba cihazda mı problem diye düşündüm
assd15 etipuf yaa benim daha öncede emiyordu ama.Şimdi 7 ay 8 günlük büyüdü diye bitiriyor mu acaba anlamadım
assd15 Yamanikomm ya bende 2 gündür bunu farkediyorum.Emerken geliyo süt yutkunma sesini filan takip ediyorum çünkü.Acaba makine mi bozuldu dedim bende