Karanbuse11 bidün annem geldi bebeğimde geniz akıntısı vardı. Öksürüyor uyanıyor tıkanıyor uyanıyor gazı geliyor uyanıyor. Yengenin annesi soğan suyu içirirmiş eskiden yengen çocuklara filan heo veemiş deneyelim mi dedi tamam dedim ya dedim mışıl mışıl uyur ya da dedim gazdan uyuyamaz. 3 kişiyiz 1 kişi baksa diğer 2 miz uyur. Soğanı havanda kırdım elimle fincana suyundan sıktım. Aynı ölçüdede su koydum 1 çay kaşığı verdim. İnanamadık 4 saat kesintisiz uyudu 🙂 havanın içinde kalan soğanıda başucuna koydum doğradığımızda nasıl burnumuzu gözümüzü akıyorsa öyle akıttı 2 günde yeşilden beyaza döndü akıntısıda. 🤲 1 kez vermem yeterli oldu canım tabiki seninde dikkat etmen lazım gaz yapan şeylere ve bakliyata özellikle. Soğan işimize yaradı çok. 15 aylık şuan geöen öksürük oldu soğanı kıydım incecik bi kavanoza koydum üzerine 2 kaşık bal sulandı karışım şırıngayla çektim öektim verdim günde 3 4 defa öksürük azaldı kayboldu. Doktorsuz ilaçsız atlattık 🤲 sağlıcakla inşallah sizede çözüm olur 🙋♀️