Umudum Sezeryanla doğum yapalım 5 ay oldu 3bucuk aylıkken az kanamam oldu leke gibi hemsireye sordum emzirdigin için hormonlardan olabilir yada sen hem emzirip hem mama verdiğin için hastalana bilirsin dedi ama bu 3 hafta oldu hastayim pazartesi den beri yeni tamamen oldum sizce normal mi?
Melikeyigitemre Umudum normal ben 40 imdan sonra oldum hemen sonra yine adet oldum 2 defa oldum yani 3 ayligiz .😊
tubatayfun Umudum kontrole gitdinmi hic benim hala kanamam var ara ara kesilip basliyor dun kontrole gitdim hamilelik kalintisi varmis
Umudum Melikeyigitemre 40 içinde 12 gün oldum yine olurum diye bekliyordum ama bukadar tahmin etmiyordum😊
Umudum Melikeyigitemre 40 içinde 12 gün kanamam oldu canım sonrasida 3 bucuk aylik olunca az az geliyordu şimdi pazartesi den beri tamamen söküldü oğlum emmeyi bıraktı adet oluyorum
Umudum tubatayfun 1haftalikken gittim Dr. Yara yerime falan baktı sonra 6 aylık olunca çağırdı yani önümüzdeki ay gitcem benimde bi lekelenme oluyor bi bakıyorum bişe yok sonra 3 haftadır kesintisiz devam ediyor pazartesi den beri yogun geliyor
tubatayfun Umudum insallah hormonlardandir normalde dogumdan 6 hafta sonra bi gorunmen lazim kalinti olabiliyor cunku bende kalmis ameliyatla alacaklar ayin 18 de
Gorursensoyle tubatayfun benim de kalıntı alındı geçen ay anestezi aldım 10 dk ama kanamam bitmemişti 55 gün sürdü kesilmeyince kontrolde çıktı parça kaldığı
tubatayfun Merylu buyuk ihtimal plasenta kalintisi zaten alindiginda patolojiye gonderiyorlar arasdirilsin diye
tubatayfun Umudum kanamam bitmedi daha canim 65 gun oldu dun kontrolum vardi ultrasyonla gordu ve agrim oluyor arada bir
tubatayfun Gorursensoyle benimde kontrolde beli oldu benimde bu ayin 18 de alinacak genel anastezi ile 24 saat sut vermem yasak olacak kesilmesin diye sagip atacam sutumu