Fatmaaa22 Gamzecamtoplu bizimki de bir aylık aynı sorunu bizde yaşıyoruz. Akşam saatlerce susturamadık arabayla dolaştırdık uyudu kaldı hala daha uyanmadı araba rahatlatıyor sanırım
Tumes Gamzecamtoplu gaaz durumu nedir gazi olan bebkler boyle oliyor ayaklarini çekiyormu.. 1 kere guk yetmez 3 defa falan opamsi.lazm
EB1661 Gamzecamtoplu 11den beri uğraşıyorum şimdi hala ayağımda kladırmaya korkuyorum uyanıcak diye sen düşün deli gibi uykusu var gözler kıpkırmızı ama inatla uyumuyo 🤦
Tumes Gamzecamtoplu gazini ciksrt cnam bnde xok sknto cektom 4 5 aydan sonra duzeldi bana nurse hwey iyo geldi metsil.birde .. Gazini ama iyi ciakrtman lazim bn yoruluyor esim devam ediyordu..
bernakoc Şu an bende aynı durumdayım, bebegum gun boyu toplasan 2 saat ancak uyudu bu saat olmuş hala uyumuyo agluo gaz cıkardk ettk hala aglıo uyumuo etmıo napcaz kafayı yıcem en son 😔😔😔
Gamzecamtoplu bernakoc Sizinkininde mı gazı var . Allah kolaylık versin sağlıkla çabucak büyürler inşallah
Tumes Gamzecamtoplu hatirlayamadim ama emdikden sonra veriyorudm 4 5 kez galiba metsilde kulandim bn imsini donusumlu
bernakoc Gamzecamtoplu vallaha habıre emıo gaz olması cok normal sussun dıe habıre emzırıom oda hava alıo ıster ıstemez gaz yapıyo gazını zar zor cıkarıoz hatta bzde gaz damlası kullanıyoruz uykusu var gozlernden bellı ama uyumuyo uyusada fön sesyle vs acıom tam uyucak gozler gıdıo bı anda uyanıo hemen dun geceden berı 3 saatlk uykuyla duruyorm artk gucum bıttı resmen napcam bılmıyorum 😪😪😪😪
bernakoc Gamzecamtoplu vallaha bn cısını cok yapmasndan anlıyorm doydugunu bu yerde okumustum bebek bu sen ne kadar meme verırsen ver o o kadar emıo cnku
bikerem Gamzecamtoplu cisli bez sayisina bakabilirsiniz dolu dolu 5 bez( margarin buyuklugunde) yapmasi gerekir. Kilo alimi da onemli tabi ama daha olcebilmeniz icin cok küçük. Dogum kilosuna 1 ayda ne kadar eklenmis
bernakoc Gamzecamtoplu ya tam dolu dolu olmasada cişli bez geceyıde sayarsak 7 felandr hıc saymadum ama belkıde daha fazladr sanrm kakasını ztn ıkı gune bı yapıyo bazen degısyo
bernakoc Gamzecamtoplu sana dıyorum ama bu bılgımden emın degılım ole bı yerde okumustum yoksa doktora gıtmedım canm bnde kesn emın deglm doyup doymadgndan kontrle gdnce kılo alımından anlarz sanrm doyup doymadgnu