Asminmuko Merhaba bebeğim 3 aylık doğduğundan beri gözünü kapat diyip duruyorlar ama ben öyle uyutmak istemiyorum bir kaç defa şapka burnuna indi ve bebeğim rahatsız oldu gözünü kapatarak unutmadığım için çok çekeceksin ilerde diyorlar aranızda yapan varmı
prensesannesi4 Asminmuko ne alaka ya banada hep yüzünü tülbentle ört öyle daha çabuk ve rahat uyur diyorlardı hiç dinlemedim şuan 1 yaşına girmek üzere çokta güzel uyuyor yani
Hohomoromu Asminmuko bence tam tersi kapatirsan sürekli karanlığa alışacak ve ışık ya da Los ışık ortamda uyumak istemicem sadece karanlık istiyecegi için sürekli kapatmam gerekecek oyuzden tavsiye etmem
Sena00 Asminmuko kızım 6 aylık doğduğundan beri gözünü kapatarak uyutuyorum tabi öyle büyük burnunu kapatacak şapkalar olmamasına özen gösteriyorum öyle uyuyo
Kalbim11 Asminmuko çok tehlikeli allah korusun burnunu kapatabılır benım kaynanam onun annesı de üstüne yüzğne bisey ört şapka ile yüzğnü kapa gözlerini kapa diye bi iki kere dediler sert bir sekilde hayır bizler gibi uyuyucak dedim ee kızım bebek dedi bisey olmaz dedim allaha sükür öle uyuyor
Mstfa12 hiçte çekmezsn nasıl alışırsa öyle gider kuzum sen kmsenin lafına bkma. bnmde k.validem yüzünü tülbentle ört alıştr snradan kolay uyur derdi hep. bn hiç örtmüyordmm öyle alıştı hç bi zorluguda olmadı
Browni_61 Asminmuko Gözünü kapatmiyosn die nie cekiceksin sacma sapan laflar.3 ay 24 günlk bebgm hic gözünü kapatmadm bazen uyutcagm zamn isigi kaptrm tv isignda uyur ama ışık acikkende uyur.Surekli goz kapatirsn ona alisr zorlanirsn cocuk alisik olmadgi durum yuzunden zorluk cikartmaz.Kafasini dondurdgnde sapka burnununa veya yuzune inse Allah korusn tehlikeli buluyorum öyle şeyleri
Busra2961 Asminmuko bana da dediler tülbentle ört karaltı olursa uykusunu iyi alır diye ama yapmadım ilerde sıkıntı çekerşm karanlığa alışır diye ama çocukların gece belli Bi saat aralığında büyüme saatleri oluyormuş tam gelişimi için onun için ortamın karanlık olması gerekliymiş sanırsam hatırladığım kadarıyla akşam 10la gece 2 arası gibi bişeydi