Mom097 Bu kan damlaları bi oğluma mı yaramıyor 🤦♀️ Ocean kullandık gaz, huzursuzluk, uyku sorunu yaptı. Bugün bestiron aldım. Bunda da aynı. Ne yapacağımı şaşırdım artık 🙄🙄
Cemrex Mom097 bizde bestiron kullanıyoruz hiç sorun olmadı. Ki gaz ve kabızlık yapmayan nadir demir ilciymis. Alışma evresidir biraz deneyin devam ederse başka temiz markalarda var o zaman değiştirirsiniz bence 🌸
MehmetAlparslan Mom097 ilk başlarda uykusunu etkiliyor ama zamanla vücudu alışıyor bence, benim bebeğimde ilk başladığımızda huysuzdu uyku problemi oldu kakasınıda bir kaç gün geç yaptı ama sonra düzeldi 4. Ayımızda başladık şuan 6 aylığız sanırım 2 hafta kadar sürmüştü bu huzursuzluk
5858g Mom097 Bizde ocean kullaniyoruz ama hiç böyle sorunumuz olmadı çok şükür damlalardan olduğuna emin misiniz acaba bebeğinizin rahatsızlığının
Mom097 5858g Kan ilacı vermediğim günler hiçbir sıkıntısı yok. Uyur huzursuz olmaz. Ama kan ilacı verdiğim gün sabahcıyim 🤦♀️🤦♀️
Sedonay Bana dün sağlık ocağı vegaferon verdi sordum dedim özel alsam kan ilacını fark edermi dedim onlarda etmez isim değişir içeriği aynı dediler bende almadım onların verdiğini kullanıyorum bi sorun olurmu acaba bugğn kakasını yaptığında minik minik kırmızılıklar vardı kan ilacıdır diye düşünüyorum
Mom097 Sedonay Ben dr a sordum sağlık ocağının verdiğinde paraben var, kullanma dedi. Doktorumuz gerçekten gereksiz hiçbir şey aldırmaz. Gereksiz gördüğü şeyleri para tuzağı der. Sağlık ocağındaki ebeye de sordum. O da aynı şeyi söyledi. Bunlar böyle yaptıysa sağlık ocağı bizim oğlanı ne hale getirirdi bilmiyorum 🥴
Gizemime Sedonay bende kullanıyorum çok şükür bi sıkıntı olmadı ama doktor idrarda kan olursa bırak demişti
Mom097 Cemrex Ocean da yapmıştı aynı şeyleri. Bu saat oldu gozler fıldır fıldır 😳 böyle. Aslında dr bu yaptıysa hepsi yapar diye söyledi ama ben şansımı denemek istedim. En son dayıcam pekmezi😃
Mom097 5858g Evet oceani ilk kullandığım zaman sordum. Birinde böyle sorun yaşadıysanız hepsinde yapar dedi. Ben yine de şansımı denemek istedim. Ama yine hüsran 😏
Mom097 Hld61 Burdaki yorumlarda genel olarak ocean ve bestironda da sorun yaşamamış insanlar. Oğlum neden böyle anlamıyorum. En son dayıcam pekmezi 😬
5858g Mom097 hepsi yapar demiş doktor baksana verme bence hiç 😊 kay aylık biraz daha büyüsün pekmez falan ver
Mom097 5858g Öyle söyledi ama vermen gerekiyor da dedi 😬 Sadece her gün verme o zaman bir kaç gün ara ver dedi. Ama öyle oluncada hiç vermek istemiyorum. Çünkü verdiğim günler ona da bana da tam bir eziyet
5858g Mom097 gaz damlasıyla beraber kullansanız bu arada hiç bir bilgim yok beraber kullanılır mı falan derdinize çözüm bulmak için geldi birden aklıma böyle huzursuzluğu gazdan oluyosa eğer