Bende başımdan geçen bir olayı size anlatayım belki şifa olur bebeklerinize
Hayırlı geceler diliyorum Kuran’ın her derde şifa olduğunu hepimiz şahit olarak görüp biliyoruz kızım gece doğru düzgün uyumazdı derin uykuya geçmesi baya zaman alırdı fakat kim bilebilir ki nazar olduğunu ?🤷♀️ Geçenlerde YouTube den bu videoya denk geldim vakıa suresi Kabe imamı şeyh Mahir seslendiriyor hem dinletiyorum kızıma ayağımda sallıyorum bir yandan da yorumları okuyorum herkes dakika yazmış örnek şu dakikada uykuya daldı bebeğim Allah razı olsun vs vs o sırada kızıma bakayım dedim dalmış gitmiş 4.37. Dakikasında altının temiz olduğuna karnı tok olduğuna emindim ikinci gün gene aynı şekilde açtım direndi ağladı uyumak istemedi ama ben hiç kaldırmadım battaniyesini eline verdim sallamaya devam ediyorum dua da açık yine uykuya daldı bu böyle devam etti ve en son nazar olduğuna inanıyorum hala da onu dinleterek uyuturum sizler de deneyip neler yaşadığınızı bu gece anlatır mısınız rabbim uyumayan huzursuz hasta olan bütün bebeklerinize acil şifalar gözlerine uyku nazarı olanları nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah bugün benim dualarımda sizler varsınız ben atlattım inşallah sizde başarabilirsinizz🌸🥰🌸