Koalammm Asafeymeninannesi Çanakkale,Mersin,Bilecik,Aydın,Konya,Amasya, Hatay, Urfa, Yalova,Eskişehir,Uşak buraları yazdık ama tercih dışı iller de gelebiliyormuş. Bakalım nasipte neresi varsa memleketimiz orasıdır☘️ 😂
Mom980 Koalammm Merhaba lazımlık için ne kadar kargo ücreti çıkar acaba 🤔 çok tutmazsa almak istiyorum :) astarı yüzünü geçmesin diye soruyorum :)
Koalammm Asafeymeninannesi Kesinlikle öyle bende hep böyle düşünüyorum gerçekten 😊 Hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah 🙏🏻😍
Koalammm Sucukluyumurtaa Ya hahahh 😂 Satış postundan tayin postuna geçiş yaptık 😂 Ya inşallah rabbim nasibimize yazmışsa neden olmasın 🥰
1acemianne_ Koalammm tamam canım ben bir burdan e bebeğe bakayım da işlevlerine falan.almaya karar verirsem yazarım ☺️
Koalammm Mom980 Merhaba normal kargo üzerinden gönderim yaparsam fazla çıkar diye düşünüyorum kutusu var çünkü kutu üzerinden desi hesaplanır. Ama anne çocuk uygulamasından alım yapmak isterseniz 8-10₺ arası bir ücret çıkar
Koalammm Mom980 Ya burdan yazacağım da şimdi yasaklı kelime falandır gibime geliyor.. Bebe…. diye bir uygulama bilmiyorum anladınız mı bahsettiğim uygulamayı