Ozlemm-19 oğlum 3 aylıkken kaka sorunumuz oldu günde 4-5 kez kaka yapan bebeğim dediğiniz gibi ıkınıp sıkınarak ağlamaya başladı kaka yapmak istemiyor , fitil kullandım yapmadı hatta fitil erimedi bile , kaka fitili kullandım zar zor yaptı , poposuna zeytin yağı denedim yine bana mısın demedi , su ver dediler onu da yaptım yine yok , en sonunda doktora gittim doktor bebeklerin sürekli ıkınmaktan ve gaz çıkarmaktan popoda kızarıklık ve göz görülemeyecek cilt çatlakları oluşur sakın yapmayın hiçbirşey dedi , 4 adet krem verdi karıştırıp sürüceksin dedi ve sana yemin edebilirim çocuğun poposu rahatladı o gün içerisinde yapmaya başladı yavrum hafifledi , 1 hafta sürekli altını açtığında sür dedi , isimlerini bırakıyorum kesinlikle dene ben doktora çok dua ettim şifa olsun miniğe 🙏🏻
-Madescar merhem
-Fito krem
- Anestol %5 merhem
- Hamazinc %5.35+%18 krem
kesinlikle gene hiçbirşeyle uğraşıp çocuğunu hırpalama , genelde de kızarıklık pişik olursa madescar merhemi kullan normal pişikkremi ile birlikte. Lavman fitil gibi şeylerle çocuğuna zarar verme 🙏🏻 Geçmiş olsun🙏🏻