iremAkdmr06 Napyonuz nasıl geçyo günler benm kızım 3 yaşında oğlum 2.5 aylık kafayı yemedim yaşyom şükür 😅💪 sizde durumlar neler
Kesici iremAkdmr06 ey gidi kızım 6 yaşında oğlum beş buçuk aylık.çok yorucu tempo. İkisi de ayrı ilgi istiyor
Annebalisi iremAkdmr06 20 aylık ve 45 günlük iki oğlum var. Oturduğum yerde uyumuşum az önce daha bişey demiyim😂
Mutluluk iremAkdmr06 18 ve 4 buçuk aylık oğullarım Çok zor diyorum başka da bişey diyemiyorum Konuta girersem çıkamam 😂
pilavustutavuk Oğlum 21 aylık , kiZim 4.5 aylık Uyumayan 2 bebe yapmışım Zombi olma yolunda adım adım ilerliyorum 🧟
iremAkdmr06 pilavustutavuk yalnız değilsin bacım komşularım bile dyoki niye senin çocukların uyumuyo ağlyo hep 😒 cevabı bende blmyorum 🙄
Nur98 2.5 yasında, 13 aylık ogluşlarım var Ne kadar sabırlı Bi insan oldugumu ögrendim bazende arkama bakmadan kaçasım geliyor 🤣🤣🤣🙈
iremAkdmr06 Nur98 yalnız değilim bazen kendimi teselli edyorum anneliğimi beğeniyorum ama sinirlenince eşime saldryom mağdurum diye 😅😅😅😅
iremAkdmr06 Mutluluk rabbim yardımcın olsun canım o konuyu ben ezbere biliyorum inşallah bir an önce şöyle huzurlu tatlı dönemleri gelir ne diyim
Tuba iremAkdmr06 Büyük oğlum 2 yaşında, küçük oğlum 8 aylık. Yorucu geçiyor günlerim ama bir o kadar da güzel ☺️
iremAkdmr06 T-B-B yalnız olmadığımı gördükçe anlamsızca bir mutluluk oluştu içimde 😅😅🤣 tek ben yemiyorum kafayı ne güzel
iremAkdmr06 Tuba darısı başıma inşallahh bende o günü bekliyorum 3. Bi kaza yaşatmasın rabbim hazr değiliz ailecek ülkecek
Deletedmom54121 iremAkdmr06 hergun keşke mal kafam iki tane niye doguruyon önce bi bitanesini büyüteydin demekle gecıyor😂