Minikdipsy MelikeKrnz bende aynı şekilde oğlum 7 aylık oldu saçlarım kalçalarıma geliyordu kesmek zorunda kaldım saç tellerim okadar inceldi ki elimi atınca kopuyor, solgar biotin takviye ilacına başlayacağım kullanıpta memnun kalmayan yok
ZmrtKby MelikeKrnz yves Rocher in saç oluşumunu destekleyen bi şampuanı var ben onu kullanıyorum kafam bebek saçlarıyla doldu baya etkisini gördüm Tavsiye ederim
Sibelasel Busranehirmila çok teşşekrler denym her sabah aynı bir avuç saç yastığımda umarım bndede işe yarar da tamamen biter dökülmeler
Defneninannesi54 MelikeKrnz 7 aylık olduk anca saçlarım normale döndü dökülmesi Aşırı derecede dökülüyordu benımde kafanıza takmayın ben kafayı yicek oldum tecrübeli olarak size tavsiyem ben bişey kullanmadım oluruna bırakın hormonlar normale geçecektir
Gull1987 Zinedgu bende de malesef hiç bir işe yaramadı. Yağlı saclar için olanını almama rağmen saçlarımi daha çabuk yaglandirdi. Dökülmeye de hiç faydası olmadı.
sselda MelikeKrnz bu olağan bir durum doğumdan sonra zamanla azalır diye umuyorum, pandemi olmasaydı kan sayımı yapacaktım en azından vitamin takviyesi olurdu, şampuan felan işe yaramıyor boşa çöpe giden para oluyor
Birtekmerve MelikeKrnz Hemen kısacık kestirdim rahatladım çok şükür artık normal dökülme düzenine döndü
Almira_oyku emy_yucek keratin bakımı yaptırın dökülen saçlarım yumak yumak geri çıktı dökülme azaldı iki ay sonra tekrar yaptırın hem saçlar kuvvetleniyor hem de dökülme en az seviyeye iniyor bende çok cektim doğumdan sonra deneyim dedim kuaför önerisi de değil araştırmam sonucu keşfettim
sevgiinci Masev ben dogumdan öncesinden beri kullanıyorum onu hiç bir faydası yok yumak yumak sacim dökülüyor:(
momofemir Her sabah kalkip evi supuruyorum cinnet geciriyorum artik. Heryer sac heryer. Supirgeyi antrede ortada birktim artik tasimaktan yoruldum
Dms MelikeKrnz hiçç çabalamayın dökülecek saç başta durmuyor. Sonra aniden dökülme duruyor ve ayni hizda dökülen saçlar cikiyor. Bu bir süreç zor ama geçiceğini bilerek bu dönemi karsilamak en iyi cözüm
HeartShapedGlasses MelikeKrnz doğal el yapımı zeytinyağı sabunu ile yıkıyorum saçlarımı. Dökülmem baya bi azaldı. 2.5 aylıkken dökülme başladı 6. Ayda azaldı.