Dilaraciftci1 Kızlar bebeğim 5 ay 15 günlük sol boyun arka tarafında 1cm lik küçük bi brze var belli belirsiz ama dikkatli bakınca ele geliyor nedir bu bilen var mı daha doktora gidemedim yaşayan varmı
pogacayanakli_aylamm Dilaraciftci1 arkadasimin bebegi yaşamıştı o da boynun on tarafında. Doktor kılcal damar toplanması demiş.
Analist Dilaraciftci1 bizim de o aylarında sol ensede vardı doktor takip verdi büyüme olursa gelin dedi. Büyüdü hatta sağ ensede de çıktı hemen götürdük usg girdi ama bir şey çıkmadı
Dilaraciftci1 pogacayanakli_aylamm peki başını hafif eğimli turuyor muydu benim kızım öyle tutuyor başını ama çeviriyor kafasını hep öyle değil bazen öyle yapıyor acaba onla mı ilgili diye düşündüm
Dilaraciftci1 Analist bizde çektirdil usg başını yana doğru eğimli tutuyordu onun için çektik ama temiz çıktı sizde öyle bi durum oldu mu başını eğimli tuttuğu oldumu
pogacayanakli_aylamm Dilaraciftci1 yok canım normal düz tutuyordu. Bu bezeler enfeksiyondan dolayıda çıkabilir. Sen doktora götür ihmal etme. Inşallah biseyi yokturdur