gulay_candemir Bugun yapilan kan tahlili sonucunda bebegimde demir ve d3 sinirda cikti doktorumuz oksin kullanabilecegumizi soyledi Daha once kullanan varmi Yada baska marka oneren varsa tavsiye alabilirim
Bezelyeveannesi gulay_candemir kan ilaci ferrum ve sidefer kullandim cok sukur iyi geldigi icin 1 yasindan once biraktirdi doktor d vitamini wellcare kullaniyorum
skabas gulay_candemir biz de d vit ve demirini ocean kullanıyoruz hep onu kullandık bu zamana kadar bizim doktorumuz da onu önermişti içeriği bitkisel güzel diye duymuştum ben de daha önceden de ocean için
gulay_candemir Hilokiiii Ocean d3 e karar verdim ama demir icin kararsizim Sidefer de bitkisel mi acaba Ocean gibi
kubraozkan Ocean D3 demir olarak Da Ferro Sanol canım doktorum demir ilacı konusunda çok kesin kuralı var 4 aylıkken başladık bu ilaca şuan 8 aylığız herşey yolunda bakalımm
Gsyasmin1905 Bebeğim emiyor ilaç yerine yemeklerime az da olsa kuyruk yağı kullanıyorum d vitamini kaynağı.alternatif olarak düşünürseniz aklınızda bulunsun