CigdemZeynep Merhaba hanimlar 18 günlük bebişim var havalarda artik soğumaya başladı dünden beri bebişlerinizi nasil giydiriyorsunuz evde falan bide bizim bugün kontrolumuz var hava esiyor diye götürüp götürmemekte kararsızım ilk bebiş olunca tecrübesiz oluyor insan götürsem acaba hasta olur mu taksiyle gidicez bu arada 😏
Tugbaelifumay CigdemZeynep gündüz normal kısa kollu çıtçıtlı giydiriyorum. Geceleri dün akşam uzun giydirdim. Bugün banyo yaptrdık altına uzun giydirdim üstü kısa. 33 günlük kızım
deletedmom01 CigdemZeynep Canım biz Van’da oturuyoruz burası normale göre daha soğuk uzun kollu ve uzun pijama giydiriyorum ben
Damladerin CigdemZeynep uzun kollu giydir atlet altına uzun tayt kalın çorap şapka ince mont fazla kalın olursa terler rüzgar var daha kötü olur terlememeside lazım
tubatayfun CigdemZeynep bizim burdada havalar serinledi normal giydirip cikiyorum seni emiyorsa bisey olmaz allahin izniyle
Karen CigdemZeynep ben Samsun’da oturuyorum hiç kısa kol giydirmedim hep uzun kol tulum yada ince pijama isilik falanda olmadı 2 aylık kızım buarada
Mom107 CigdemZeynep 2ay 10 günlük bebeğim uzun kolluyu bir kaç kez ve yeni doğduğunda 5-6 gün giydirdim sadece akşamları çıkarken ince bir uzun kollu yeterli oluyor ama artık havalar serinlemeye başlayınca ince penyelere başlarız